Logo-youngadults-site

Hot or Not? I am Number Four

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

hot-or-not

I am Number Four van Pittacus Lore is naar mijn mening een ontzettend goed boek. Mijn recensie staat al op de site, en ik heb vorige week de boekverfilming in de bioscoop gezien. De film viel iets tegen, maar het is wel de moeite waard om te gaan kijken. De film heeft namelijk geweldige special effects. Heb jij het boek al gelezen? Breng dan je stem uit en laat anderen weten wat je ervan vindt! (Je kunt alleen stemmen als je bent ingelogd)

 

5 sterren = Totally hot
4 sterren = Just hot
3 sterren = A little bit hot, a little bit not
2 sterren = Really not hot
1 ster = Definitely not

Laat een reactie achter met je mening, en vertel waarom je het boek 1, 2, 3, 4, of 5 sterren geeft!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

8 gedachten over “Hot or Not? I am Number Four

 1. 😮 NOG NIET GELEZEN 😮
  😉 STAAT WEL OP MIJN VERLANGLIJSTJE 😉

 2. Zo’n goed boek!! de film is alleen wel minder als je eerst het boek hebt gelezen! 😛

 3. Ik heb dit boek gewonnen via deze site (dank dank DANK!!!!!) en heb m verslonden!!!!! Interessante personages, opgebouwde spanning, romantiek en boeiende achtergrondinformatie over de planeet, de gaven etc. Wat ik vooral heel leuk vond aan het boek is dat het zo geschreven is dat het zo in deze wereld kan plaatsvinden. Daarnaast is het mooi dat de schrijver van het boek (Pittacus Lore) zichzelf in het boek laat voorkomen!

 4. TOTALLY HOT!!!!!!

 5. Ik ben gisteren naar de film geweest.
  En echt een hele mooie film.
  Ik ben wel benieuwd naar het boek.

 6. Bloedspannend, beetje romantiek, helemaal top. Ik ga het boek uitleven nu.

 7. Gisteren heb ik de film in de bioscoop gezien. Hij was echt super gaaf! Toen ik thuis kwam ben ik het boek gelijk gaan lezen 🙂 ben nu al bijna op de helft, heel fijn om te lezen. Je raakt het besef van tijd helemaal kwijt. Ik geef dit boek zover 4 sterren. Normaal zou ik er 5 geven, maar omdat ik het boek nog niet uit heb, kan ik nog niet echt een oordeel geven.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.