Logo-youngadults-site

Elixer van Hilary Duff

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meer informatie vind je hier

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Elixer van Hilary Duff

  1. Allereerst: Voor alle mensen hier onder die het hebben over het open einde. Ja er is een deel 2 deze is alleen nog niet in het Nederlands vertaald. Het is toch een heel goed boek om te kopen want het verhaal sluit wel goed af er blijft alleen nog 1 vraag onbeantwoord. Maar denk dat iedereen deel 2 toch wel wil lezen.
    Ik vind het een heel goed boek. Het is goed geschreven waardoor het leest als een trein. Ook is het verhaal makkelijk te begrijpen, het is mysterieus maar het blijft heel makkelijk te volgen. Er zitten leuke verwijzingen naar andere klassiekers in. Ik had nooit verwacht dat Hilary Duff (samen met een schrijfster) zo’n goed boek zou kunnen schrijven. Ik zit dan ook al een jaar te wachten op deel 2.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.