Logo-youngadults-site

Ik ben Alice

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Ik ben Alice
Auteur: Jan Simoen en Alice Dupont

ISBN: 9789045111629

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Alice denkt het helemaal voor elkaar te hebben. Ze heeft leuke vrienden, krijgt genoeg aandacht van jongens en mag Juliet spelen in de schoolmusical Romeo & Juliet. Toch spelen er onderhuids ook problemen. Ze zit in het laatste jaar van de middelbare school en terwijl al haar vrienden studieplannen maken, voelt zij zich door haar dyslexie te dom voor de grote wereld. Terwijl ze ziet dat er een einde komt aan haar vertrouwde wereldje, ontwikkelt Alice een eetprobleem. Op de dag dat ze haar moeder erover vertelt, weegt ze nog maar 44 kilo. En hoewel ze vanaf die dag zowel naar een therapeut als naar een diëtiste gaat, kelderen de cijfers op de weegschaal. Lukt het Alice om de strijd tegen anorexia te winnen en kan ze vrede sluiten met haar grootste vijand: eten? Het waargebeurde verhaal Ik ben Alice laat zien hoe je ineens de controle over je leven kunt verliezen. Alice vertelt treffend en aangrijpend, maar wordt nooit zielig.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Ik ben Alice

  1. Oh die il ik zekers lezen!

  2. omg dit is gewoon een fantastisch boek!!

    zeker een aanrader!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.