Logo-youngadults-site

De Erfgenaam van het zwaard

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: De Erfgenaam van het zwaard
Auteur: Cinda Williams Chima

ISBN: 9789024570058

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

De zestienjarige Jack leidt een gewoon leven in het dorpje Trinity. Tot hij op zekere dag zijn dagelijkse portie medicijnen niet inneemt. Tijdens een voetbaltraining merkt hij dat hij veel sterker en feller is dan ooit tevoren – en brengt hij zelfs per ongeluk bijna een teamgenoot om het leven.Kort daarop ontdekt Jack dat hij de rechtmatige erfgenaam is van een bijzonder zwaard, en nog veel meer. Hij is een Anderling, iemand die over magische talenten beschikt. De Anderlingen worden geleid door óf de Witte, óf de Rode Rozen, twee elkaar eeuwig bestrijdende Huizen. Wie de macht krijgt over de magische gilden wordt bepaald in het Spel, een toernooi waarbij elk Huis een krijger inzet, die elkaar bevechten tot de dood erop volgt.Langzaam ontdekt Jack dat hij een van de laatst overgebleven bijzonder begaafde krijgers is, en allebei de Huizen zijn op jacht naar een krijger voor het Spel…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “De Erfgenaam van het zwaard

  1. Ik wist ook niet dat het een YA was, maar is echt een superleuk boek! wachten op de volgende delen …

  2. Dit deel is niet bedoeld als YA boek door de schrijfster maar gewoon door luitingh’s zo uitgebracht, prima want deze schrijfster is gewoon geweldig dus of het nu een YA is of gewoon onder fantasy valt maakt eigenlijk niets uit.

  3. ja, het is een ya fantasy, want het boek stond in de speciale ya folder van de uitgeverij.

  4. Oh wist niet eens dat dit boek een YA boek was, bij de boekwinkels staat hij gewoon onder de fantasy boeken namelijk. Maar een geweldig boek om te lezen, ik ben aan het laatste hoofdstuk en het is balen dat deel 2 pas in mei uitkomt. Zeker een aanrader voor de fantasy fans

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.