Logo-youngadults-site

Twilight – Graphic novel

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Twilight – Graphic novel (deel 1)
Auteur: Stephenie Meyer, Young Kim

ISBN: 9789022557044

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Dit is het eerste deel van de bewerking van Twilight, dat zal verschijnen als twee graphic novels. Hoewel het dankbaar leesvoer zal zijn voor het publiek dat vooral bekend is met de succesvolle Twilight-films, refereert deze prachtige uitgave vooral aan de boeken. Dat wil zeggen: met Edward en Bella zoals Meyer ze zelf in gedachten had, en niet de Hollywoodversie. Dat maakt het ook voor doorgewinterde fans heel interessant.

 

Twilight vertelt het verhaal van Bella die verliefd wordt op haar klasgenoot Edward, die een vampier blijkt te zijn. Een wereld van geheimen, strijd en verboden verlangens gaat voor haar open.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

5 gedachten over “Twilight – Graphic novel

  1. Zo, bijzondere manier om lichtelijk te schrijven… :s De Graphic Novel is eigenlijk vooral een musthave voor Twilight liefhebbers! Het boek blijft natuurlijk ten alle tijde het allerbest 😉 Maar niettemin is de GN gewoon mooi 🙂

  2. nieuwsgierig 😉

  3. Je maakt me wel nieuwschierig

  4. Ik heb hem. Hij is prachtig! Alleen had ik eerst niet door dat het Volume 1 betrof, dus ik was lichtigelijk teleurgesteld toen het verhaal halverwege stopte. Wel een mooie plaats om volume 1 te eindigen trouwens. 🙂

  5. Mooie novel, en zeker leuk om te hebben.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.