Logo-youngadults-site

De Twilight Saga 3D box

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: De Twilight Saga 3D box
Auteur: Stephenie Meyer

ISBN: 9789022557600

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

De Twilight-boeken van Stephenie Meyer waren wereldwijd een ongekend verkoopsucces. De vijf delen – inclusief Hetkorte tweede leven van Bree Tanner – zijn nu gebundeld in een luxe slipcase. Twijfel? We nemen u terug langs alle succesnummers:
2010: Het korte tweede leven van Bree Tanner is overal het verkoopsucces van de zomer; 2008: Morgenrood, het afsluitende boek in de Twilight-Saga, verkoopt 1.3 miljoen exemplaren binnen een dag; 2007: Op het moment van verschijnen van Eclips, worden wereldwijd vampier-themafeesten gegeven; 2006: miljoenen fans wachten op Nieuwe Maan, deel 2 in de saga. Het boek staat meer dan 25 weken bovenaan de New York Times-bestsellerlist; 2005: Twilight slaat in als een bom. Het is een van de meest besproken romans van dat jaar. Het boek komt uit op nummer vijf in de New York Times-bestsellerlist

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.