Logo-youngadults-site

Tegenspel

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Tegenspel
Auteur: Floortje Zwigtman

ISBN: 9789026131608

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Op de morgen na Guy Fawkes Nacht werd ik wakker zonder ‘o…hell’-gevoel, maar wel met het sterkte vermoeden dat ik iets belangrijks vergeten was. Ik kon maar niet bedenken waarom ik zo idioot gelukkig was.

London, november 1894. Na een lange zoektocht heeft Adrian eindelijk gevonden wat hij zocht: zijn Grote Liefde. Vincent Farley – kunstschilder, lief, verlegen en schathemelrijk – is tot over zijn oren verliefd op hem. Het lijkt te mooi om waar te zijn. Wanneer de geheimen van Oscar Wilde en zijn vriendenkring tijdens een sensationeel rechtbankproces op straat komen te liggen, worden vele vriendschappen op de proef gesteld. Ook de liefde van Adrian en Vincent komt zwaar onder druk te staan. Want kan Vincent wel houden van een jongen met zo’n duister verleden als Adrian?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.