Logo-youngadults-site

Spelregels

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Spelregels
Auteur: Floortje Zwigtman

ISBN: 9789026119507

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

‘Ik vond het moeilijk met haar te praten. Waar praatte je met een meisje over? Met de meisjes met wie ik tot nu toe kennis had gemaakt, had ik maar weinig woorden gewisseld. Ik had met hen gedanst op feesten en af en toe een grapje gemaakt. Ze waren geruisloos in en uit mijn leven gegaan. Marjorie zou blijven.’

Allard en Marjorie worden opeens met elkaar opgescheept wanneer ze als tieners met elkaar moeten trouwen. Het huwelijk is door hun ouders geregeld en eigenlijk hebben ze geen enkele behoefte aan elkaar. Na een slechte start gaat het van kwaad tot erger. Marjorie moet zich schikken in het middeleeuwse vrouwbeeld en Allard krijgt verantwoordelijkheden die hij eigenlijk nog niet wil nemen. De rollen van heer en vrouwe van Goudheuvel lijken hun (nog) niet op het lijf geschreven, en ze vluchten voor elkaar en voor het leven. Maar als de Pest dreigt, heeft vluchten geen zin meer en moet er gehandeld worden… Dan blijkt dat het spel van man en vrouw ook volgens andere regels gespeeld kan worden!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.