Logo-youngadults-site

Full House – Bluf

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Full House – Bluf
Auteur: Loes Hazelaar

ISBN: 9789044328592

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Tess is tweedejaars student aan de theateracademie. Ze gaat een week op studiereis naar Londen. Daarbij wordt ze vergezeld door haar medestudent Ruben. Ze vermaken zich prima met winkelen, theaterbezoek en de Britse kroegen. Tess kan bovendien erg goed overweg met Max, de zoon uit hun gastgezin. Helaas eindigt de geweldige week schokkend: Tess is in een nachtclub getuige van een vechtpartij. Ze wordt door de politie verhoord. Maar eenmaal terug in Nederland begint de nachtmerrie pas echt. Tess wordt bedreigd en achtervolgd. Wie zijn deze mannen en waarom hebben ze het op haar voorzien? Tess duikt onder in het studentenhuis van Ruben, maar ook daar heeft ze het gevoel dat ze in de gaten wordt gehouden. Is het haar overspannen verbeelding of zijn de mannen overal?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.