Logo-youngadults-site

De terugkeer van Melisse

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: De terugkeer van Melisse
Auteur: Per Nilsson

ISBN: 9789047701804

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Het is een jaar later.
De hoofdpersoon uit De geur van Melisse is nu zeventien en vertelt het verhaal van de afgelopen twaalf dagen – dagen die zijn leven voorgoed veranderd hebben. Na de zomer waarin hij zijn eerste grote verliefdheid en de daaropvolgende grote teleurstelling beleefde, heeft hij Ann-Katrin nog één keer gezien. Daarna leek ze te zijn verdwenen. Hij probeerde niet haar te vinden. Nu heeft hij zijn leven weer opgepakt, hij is ‘hersteld’. Hij is opnieuw verliefd, op een meisje dat bij hem op school zit: Amina. Zij vindt hem ook leuk.

Maar dan ruikt hij opeens de geur van melisse in de bus. En nog diezelfde dag hoort hij haar naam in een liedje. En als hij ’s avonds naar buiten kijkt, is het volle maan, net als die ene nacht. Hij besluit dat dit een voorteken moet zijn en gaat toch weer naar haar op zoek. Ann-Katrin laat zich echter niet zo makkelijk vinden en Amina begint zich terug te trekken. En dat is wel het laatste dat hij wil. Maar waarom doet Ann-Katrin zo geheimzinnig? Hij moet het weten, en na verloop van tijd doet hij een ontdekking: Ann-Katrin heeft een zoon en hij is de vader. Hij wordt heen en weer geslingerd tussen tegenstrijdige gevoelens: hij wil een relatie opbouwen met zijn zoon, maar hij wil ook niets liever dan een relatie met Amina.

Dit einde van het verhaal is het begin van een nieuw leven. Een leven waarin Ann-Katrin en hij een manier willen zien te vinden waarop hij een rol in het leven van zijn zoon kan spelen, en een leven waarin hij iets moois met Amina gaat opbouwen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.