Logo-youngadults-site

Drie keer verliefd, drie keer ruzie

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Drie keer verliefd is geschreven door drie verschillende auteurs die met elkaar verbonden zijn, de drie zijn namelijk een drieling. Wendy, Eefje en Joanny Buenen schreven over de drieling Esther, Alice en Marieke. Hoewel Drie keer verliefd het vervolg op Drie versie van mij is, staat het boek gewoon op zichzelf.

Verliefd, problemen en fikse ruzies
De titel geeft al aan waar het in dit deel over gaat: verliefd zijn. Als je als drieling zoveel overeenkomsten hebt, kan het ook weleens gebeuren dat je op dezelfde jongen valt. Het overkomt de drieling en dat zorgt voor de nodige problemen, ruzies en tranen. Nadat Marieke en Esther een flinke ruzie hebben gehad, praten de zussen niet meer met elkaar. De spanningen lopen hoog op en je zit met de vraag of het ooit nog wel goed komt.

Perspectief
Drie keer verliefd vertelt het verhaal vanuit drie verschillende perspectieven. Elk hoofdstuk wisselt van perspectief, en vertelt een van de drielingzussen wat ze meemaakt, voelt en denkt.

Heerlijke chicklit
Het verhaal is vlot geschreven en lees je in een ruk uit. Wat typerend is, is dat de schrijfstijl in elk hoofdstuk consequent is en het gewoon lijkt alsof het door een auteur is geschreven. Dit is erg prettig. Ik vind het dan ook een heerlijke chicklit om lekker op een luie zondag te lezen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.