Logo-youngadults-site

Uitverkoren

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Uitverkoren
Auteur: Carol Lynch Williams

ISBN: 9789047512141

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

De dertienjarige Kyra is opgegroeid in een zeer geïsoleerde gemeenschap. Haar vader heeft drie vrouwen, zijzelf heeft twintig broers en zussen, en er zijn zelfs nóg twee kinderen op komst.

Over haar leefomgeving heeft Kyra zich nooit iets afgevraagd. Totdat ze langzaamaan steeds meer in contact komt met de buitenwereld.

In het geheim bezoekt ze de Boekenbus om verboden boeken te lezen. En ze ontmoet Joshua, op wie ze verliefd wordt, terwijl Kyra haar geliefde eigenlijk niet zelf mag kiezen.

Als Kyra vervolgens moet trouwen met haar zestigjarige oom – die al zes vrouwen heeft – staat Kyra voor een wanhopige keuze. Hierbij wordt ze geconfronteerd met geweld en haar eigen angst om haar familie voor altijd te verliezen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.