Logo-youngadults-site

De tolbrug

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: De tolbrug
Auteur: Aidan Chambers

ISBN: 9789045101156

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Om aan de druk van zijn omgeving – ouders, leraren, vrienden die al bezig zijn zijn toekomst te regelen – te ontkomen, neem Jany een baantje als tolheffer op een afgelegen brug.
Zijn bewust gekozen eenzaamheid wordt prettig verstoord door Tess, de dochter van zijn huisbaas. Tussen de twee ontstaat al vlug een bijzondere band. Minder harmonieus is de verhouding tot Adam. Die wilde chaoot breekt letterlijk in Jany’s afzondering in, vestigt zich in zijn leven en stelt hem voor heel wat raadsels.
Jany en Adam staan naast en tegenover elkaar. De een is op zoek naar zijn identiteit, de ander is ervoor op de vlucht. De ontmoeting van Tess, Adam en Jany is bepalend voor hun leven. De krachten die in het spel zijn zijn groot, dus ook de kans op letsel.

Van De tolbrug werd een indrukwekkende toneelvoorstelling gemaakt, en het boek werd bekroond met een Zilveren Griffel.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.