Logo-youngadults-site

De ring

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: De ring
Auteur: Kativa Daswani

ISBN: 9789049923440

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

‘Lieverd, niet huilen,’ had mijn vader een paar dagen eerder tegen mij gezegd toen ik huilend mijn koffer aan het pakken was. ‘Vikram wacht heus op je. Jullie zullen ooit weer bij elkaar zijn. Het staat in de sterren geschreven. En tot die tijd is er nog altijd e-mail.’

De veertienjarige Shalini verhuist met haar ouders en jongere zusje van Bangalore, India, naar Los Angeles. Voor het eerst is de familie helemaal op zichzelf aangewezen. In Bangalore woonden ze met zevenendertig andere familieleden en twaalf bedienden in één huis.

Shalini probeert zich aan te passen aan haar nieuwe omgeving, maar dat valt niet mee. Ze wordt gepest op school en heeft moeite nieuwe vrienden te maken. Haar moeder heeft heimwee en raakt in een depressie. Bovendien mist Shalini haar beste vriend, die ook haar verloofde is. Toen ze drie jaar oud was, werd ze beloofd aan Vikram, een zoon van een goede vriend van haar vader. Maar dan ontmoet ze in Amerika een jongen die haar hart op hol doet slaan…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.