Logo-youngadults-site

Whisper

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Whisper
Auteur: Isabel Abedi

ISBN: 9789047502029

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Noa gaat met haar moeder Katharina (een beroemde actrice) en hun huisvriend Gilbert naar het eeuwenoude en afgelegen landhuis waarin ze voortaan hun vakanties zullen doorbrengen. Noa doopt het donkere, griezelige huis Whisper. Bij het klussen krijgen ze hulp van David , een jongen uit het dorp, die Noa’s hart sneller laat kloppen. Geïnspireerd door de geheimzinnige sfeer van het huis, gaan Noa en David op een avond glaasje draaien. Tot hun grote schrik komen ze in contact met een geest die ‘zegt’ 30 jaar geleden in dit huis vermoord te zijn. Als ze op onderzoek uitgaan, ontdekken ze dat 30 jaar geleden het 18-jarig meisje Eliza spoorloos verdwenen is. Vreemd genoeg is deze zaak nooit opgelost en lijken de dorpsbewoners het onderwerp liever te vermijden. Op de zolder van het huis ontdekken Noa en David de oude camera van Eliza, met het rolletje er nog in. Als ze het rolletje ontwikkelen, beginnen de aanwijzingen zich op te stapelen. Vastbesloten om de waarheid boven tafel te krijgen, bijten Noa en David zich vast in deze zaak. Hun speurtocht blijkt bepaald niet ongevaarlijk…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.