Logo-youngadults-site

Een levensgevaarlijke liefde in Twilight!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
twilight

Het eerste deel in de liefdesgeschiedenis tussen Edward en Bella. Levensgevaarlijk! Twilight van Stephenie Meyer moet je lezen. Een zeer intens en emotievol verhaal. De gevoelens die Bella heeft zijn zo levensecht beschreven, dat je in het verhaal wordt gezogen en gewoonweg niet kunt stoppen met lezen. De zinnen zijn verslavend.

Het verhaal
Bella Swan verhuist van het zonnige Phoenix naar het regenachtige Forks. Op haar eerste schooldag blijkt ze meteen al populair bij de jongens te zijn, terwijl ze niet snapt waarom. Maar een paar jongens zien haar meteen al zitten en zijn dan ook erg behulpzaam. In de pauze zit ze in de kantine en wordt haar aandacht getrokken door een groepje leerlingen die allen er zeer aantrekkelijk uitzien. Tijdens de biologie les komt zij naast een van hen te zitten, Edward Cullen. Hij is echter de hele les zeer gespannen, balt zijn vuisten en houdt zoveel mogelijk afstand. Als de les is afgelopen is hij dan ook meteen vertrokken. Bella begrijpt hier niets van en is vastbesloten om erachter te komen waarom Edward zich zo gedraagt. Wanneer Edward Bella redt van een auto-ongeluk komen ze dichter tot elkaar en groeit er een liefde tussen de twee die, na de ontdekking van Edwards geheim levensgevaarlijk, blijkt te zijn. Edward is een vampier. Hoewel dit Bella zou moeten afschrikken, is ze zo verliefd dat ze ondanks het feit dat hij een vampier is toch bij hem blijft en zijn geheim bewaard. Maar Bella komt er snel genoeg achter hoe gevaarlijk het is om van een vampier te houden. Er zijn andere vampiers, die wel mensenbloed drinken… en Bella een heerlijk hapje vinden.

Onmogelijke liefde
Twilight is een spannend en emotioneel verhaal over een liefde die eigenlijk onmogelijk is. Een verhaal over de kracht van liefde, het onderdrukken van verlangens en ze toelaten. Stephenie Meyer laat Bella’s gevoelens levensecht op papier komen. Prachtige zinnen, met gevoel geschreven. Je blijft doorlezen… de emoties kun je niet van je af slaan. Ze nemen bezit van je. Bij een vampiers verhaal ga je uit dat het ook heel erg spannend is. In dit geval wordt het boek pas spannend aan het eind. Maar een goed boek hoeft natuurlijk niet spannend te zijn! Een ontroerend en zinderend liefdesverhaal tussen een meisje en een vampier. Niets lijkt de liefde te kunnen breken. Een echte aanrader!

(Ik heb het boek in twee keer uitgelezen. Op een gegeven moment was ik zo moe dat ik het wel moest wegleggen, dat was om half drie ’s nachts. De volgende ochtend heb ik het uitgelezen. Een prachtig verhaal.)

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.