Logo-youngadults-site

Dorsvloer vol confetti wordt verfilmd

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ook de Nederlandse markt heeft schijnbaar de populariteit van young adults opgemerkt. Het productiehuis Column Film heeft namelijk de rechten gekocht van Dorsvloer vol confetti van Franca Treur. De regie ligt in handen van Margien Rogaar. De planning is om volgend jaar met de opnames te beginnen.

Eerder won het boek de Selexyz debuutprijs en werd het genomineerd voor de NS Publieksprijs.

Het verhaal gaat over een meisje dat in de jaren tachtig opgroeit in een strenggelovig boerengezin in Zeeland. Zij ontvlucht het beklemmende leven in allerlei verhalen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.