Logo-youngadults-site

Malfuria – Het schip der schaduwen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Malfuria – Het schip der schaduwen
Auteur: Christoph Marzi

ISBN: 9789026127564

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Catalina gaat in de leer bij de oude Márquez, een kaartenmaker. Van hem leert zij stads- en landkaarten tekenen. Op een dag laat Márquez Catalina een perkamenten kaart zien van Barcelona, de zingende stad. De kaart is getekend door haar moeder, die de gave bezit om ‘levende kaarten’ te tekenen. De kaart beweegt: de zingende stad en het jaartal eronder veranderen. ‘Nu de kaart verandert zal het zwarte schip Meduza schaduwen naar de stad brengen. Dan zullen de Gemaskerden jou gaan zoeken, Catalina,’ aldus Márquez. Catalina moet vluchten! Op haar vlucht ontmoet ze Jordi. Samen belanden ze in de Bibliotheek van de Levende Verhalen, waar verhalen geboren worden. Ze willen weten waarom de Gemaskerden op zoek zijn naar Catalina. Hun zoektocht naar antwoorden voert Catalina en Jordi door de catacomben van Barcelona en naar de Sagrada Família. Brengt de komst van de Meduza de zingende stad in gevaar? Kan Catalina ontsnappen aan de Gemaskerden? En wat is toch Malfuria, de naam die overal rondzingt?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.