Logo-youngadults-site

Malfuria 2 – De kracht van de nevelstenen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Malfuria 2 – De kracht van de nevelstenen
Auteur: Christoph Marzi

ISBN: 9789026124297

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Catalina kan de wereld verbeteren door er een levende landkaart van te tekenen. Maar haar gave is gevaarlijk: kwaadwillenden zijn jaloers. Sombria, de schaduwkoningin, achtervolgt Catalina. De schaduwen voeren een felle strijd met Jordi, Catalina’s beste vriend die haar probeert te beschermen. Zowel Catalina als Jordi ontvangen signalen dat zij naar Lissabon moeten reizen. Daar zullen zij Catalina’s grootmoeder ontmoeten, hoedster van de nevelstenen. Maar de weg erheen kent grote gevaren. Zoals de Culebra-slang; als die je bijt, verander je in steen. Kan Jordi de dreiging van de schaduwen stoppen? Is Catalina sluwer dan Sombria? Zal ze Jordi ooit terugzien? De kracht van de nevelstenen is een ongekend spannend avontuur.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.