Logo-youngadults-site

Om de wereld te redden

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Om de wereld te redden
Auteur: Sam Mills

ISBN: 9789047500872

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Jon is zestien en klaar voor de strijd tegen het terrorisme. Samen met nog vijf jongens is hij lid van het Broederschap van Hebetheus. Als Jeremiah, hun leider, voor de eerste keer verteld dat er een terrorist in hun klas zit, gelooft Jon hem niet. Padma ziet er veel te lief en onschuldig uit voor een terrorist. Maar dan waarschuwt Jeremiah dat Padma van plan is om de school op te blazen. Het Broederschap is ervan overtuigd dat er actie ondernomen moet worden, om de wereld te redden en om terrorisme uit te bannen. Omdat niemand hen gelooft, nemen ze zelf het heft in handen en bedenken een plan. Een plan dat leidt tot diefstal, ontvoering, een mediaspektakel en uiteindelijk tot bloedvergieten.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.