Logo-youngadults-site

Eén minuut eerlijkheid

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Eén minuut eerlijkheid
Auteur: Bjorn Sortland

ISBN: 9789056379117

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Wanneer de zeventienjarige Frida te horen krijgt dat ze blind zal worden, neemt ze een besluit: ze vertrekt naar Italië om zoveel mogelijk moois te zien voor alles zwart wordt. In Florence ontmoet ze Jakob en Frida is op slag verliefd op deze eigenaardige Noorse jongen, die alles weet van de schilderkunst en vloeiend Italiaans spreekt. Hij neemt haar mee op zijn tocht langs schilderijen in San Gimignano, Venetië en Parijs. Terwijl Frida’s zicht met de dag verslechtert, wijdt Jakob haar in in de wereld van grote meesters als Giotto, Michelangelo en Da Vinci. In Jakobs boeiende en grappige verhalen komen deze kunstenaars en hun schilderijen gaandeweg tot leven voor Frida, die nooit had verwacht dat de wereld van de kunst zo meeslepend zou zijn.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.