Logo-youngadults-site

Viervriendinnen voor altijd

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Viervriendinnen voor altijd
Auteur: Ann Brashares

ISBN: 9789026126239

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Het succesvolle meidenboek 4 vriendinnen voor altijd is verfilmd en daarbij hoort natuurlijk een speciale filmeditie van dit onvergetelijke vierde deel uit deze razend populaire reeks. Wereldwijd zijn er van de serie meer dan twee miljoen exemplaren verkocht.

Net als in de eerste film over de vier vriendinnen, vertolkt Alexis Bledel (bekend van onder andere de Gilmore Girls) de rol van Lena, Blake Lively (bekend van de televisieserie Gossip Girl) de rol van Bridget, America Ferrera (bekend van Steel City) de rol van Carmen en Amber Tymblyn de rol van Tibby.

 

Het scenario is geschreven door Elizabeth Chandler, bekend van de films What a girl wants, Someone like you en The Sisterhood of the Traveling Pants Part 1.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.