Logo-youngadults-site

Kus in de nacht

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Kus in de nacht
Auteur: Lauren Henderson

ISBN: 9789049924416

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Scarlett Wakefield hoopt op een probleemloze start van het nieuwe schooljaar, maar die hoop wordt meteen de grond in geboord als Plum Saybourne naar Scarletts kostschool wordt gestuurd. Scarlett en Plum kennen elkaar nog van hun oude school St. Tabby en waren toen al gezworen vijanden. Maar Scarlett laat zich door Plums komst niet uit het veld slaan. Sinds ze verliefd is op Jase, de zoon van de tuinman, zit ze op een roze wolk. Dan wordt Jase’ vader dood op het schoolterrein gevonden. Jase wordt door de politie gearresteerd en beschuldigd van moord. Scarlett gaat op onderzoek uit. Tot haar grote schrik lijken alle aanwijzingen verband te houden met de mysterieuze dood van haar ouders, ruim tien jaar eerder.

 

Kus in de nacht is het derde deel over de jonge speurder Scarlett Wakefield. Eerder verschenen Fatale kus en Zoenen & leugens, spannende murder mysteries met een chicklitsausje!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Kus in de nacht

  1. ik vind dit een heel erg leuke serie om te lezen. dit boek wordt heel erg leuk geschreven. de eerste dag had ik maar 32 blz, volgende dag uit. je leest het lekker vlot,.
    er zit spanning en liefde in. een geweldige combo.
    nu mooit ik de het slot nog lezen 😥

  2. weet iemand wanneer boek 4 uitkomt?

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.