Logo-youngadults-site

Het huis van de nacht – Verkozen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Het huis van de nacht – Verkozen
Auteur: P.C. Cast & Kristin Cast

ISBN: 9789022558959

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Het leven is moeilijk als je zestien bent, je moeder getrouwd is met een loser van een stiefvader en je vriendje liever bier drinkt en chilt met zijn maten. Maar het is lang niet zo moeilijk als Uitverkoren zijn. Als de zestienjarige Zoey wordt uitverkoren door een vampier weet ze dat haar leven voorgoed zal veranderen: op haar voorhoofd verschijnt het teken van de vampiers en ze zal haar familie moeten verlaten om naar het Huis van de Nacht te gaan, een school waar ze maar één vak kennen: hoe word ik een vampier. Er zit echter een addertje onder het gras: als je niet slaagt, sterf je…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

12 gedachten over “Het huis van de nacht – Verkozen

 1. super serie, ik lees twee boeken per week, als ik het ene deel uit heb weet ik niet hoe snel ik naar de bib moet om de volgende te halen

 2. Die boeken zijn echt geweldig:-)

 3. Super boeken!! Echt de moeite om te lezen… Leest heerlijk weg.. Als je eenmaal begonnen bent wil je niet meer stoppen!

 4. wow. ik heb deze serie helemaal gelezen in iets van 2 maanden. ik vond het geweldige boeken! echt de moeite waard want er wordt veel showing in gebruikt wat het nog spannerder maakt:D ik heb natuurlijk hierover mijn eigen mening.

 5. heb nu deel 1 t/m 7 uit kan niet wachten tot 8

 6. Thanx ^.^ Ik had het eerste boek al in mijn ‘verlanglijstje’ op bol.com gezet

 7. @ Mommy_interrupted
  Ik zou als ik jou was deel 1 gewoon kopen, hij is echt de moeite waard! En als je hem dan niks vind lees je de rest gewoon niet.

 8. @ eline, ik ben er net achter gekomen dat er wel een film van gemaakt gaat worden!

 9. Ja ik heb net het 3e deel uit en ik vind het leuk om te lezen,
  Het was een jaar geleden dat ik de eerste 2delen had gelezen en ik had zoiets van achja, begin nu maar in het boek en nu vind ik het weer leuke boeken!

  @ eline, nee er zijn geen films van deze serie

 10. Ik ben nog aan’t twijfelen of ik deze serie wil gaan lezen. Er zijn hele slechte recenties hierover, daarom ben ik bang dat ik een miskoop ga doen met deze boeken (natuurlijk moet je altijd je eigen mening vellen)

 11. is er eigeluuk een film van diit boek ?

 12. Toen ik dit boek zag, wou ik hem niet lezen want het verhaal klinkt best ver gezocht. Maar ik vond het een superboek!!!! 😀 Echt een aanrader! Heel anders dan de andere vampierboeken dussss… lezen!!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.