Logo-youngadults-site

3 Vriendinnen, 7 verlangens

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: 3 Vriendinnen, 7 verlangens
Auteur: Jodi Lynn Anderson

ISBN: 9789026123375

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Aan het begin van de zomer konden Murphy, Birdie en Leeda niet vermoeden dat ze zúlke goede vriendinnen zouden worden. Maar een seizoen lang perziken plukken heeft de drie verschillende meiden naar elkaar toe doen groeien. Nu loopt de zomer ten einde. Murphy, die bekendstaat als wild en onbezonnen, heeft zich heilig voorgenomen om te gaan studeren in New York, ver weg van Bridgewater. Ze is echter verrast door haar hevige liefde voor Rex. Zal hij met haar mee willen naar New York?

Leeda, de knapste en rijkste van de drie, probeert de moeizame relatie met haar moeder een nieuwe kans te geven. Maar dat gaat niet vanzelf: Leeda zal moeten laten zien wat er achter haar mooie buitenkant schuilgaat.

Birdie, rustig, zachtaardig en dol op de perzikboomgaard van haar vader, wil niets liever dan de tijd stilzetten. Net nu ze haar grote liefde Enrico en twee fantastische vriendinnen heeft gevonden, dreigt alles te veranderen. Ze vreest dan ook het naderende afscheid van Murphy en Leeda.

Maar met het afscheid begint ook een nieuwe levensfase. Lukt het de drie vriendinnen hun eigen weg te vinden en hun lang gekoesterde verlangens te vervullen? En zullen ze elkaar niet uit het oog verliezen?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.