Logo-youngadults-site

Right Behind You

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Right Behind You – Kun je het verleden achter je laten?
Auteur: Gail Giles

ISBN: 9789047700999

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl (geen verzendkosten)

 

Kip McFarland was negen jaar oud toen hij Bobby Clarke in brand stak. Wat begon als een impulsieve daad uit woede, kost Bobby zijn leven, Kip zijn vrijheid en Kips vader zijn huis. Jarenlang verblijft Kip in een gesloten inrichting voor jeugddelinquenten. Het is geen gemakkelijk bestaan, maar wel zo veilig dat hij zich kapot schrikt als hij zich realiseert dat hij weer naar buiten mag. ‘De moord op Bobby Clarke’ heeft zoveel losgemaakt – in het hele land – dat Kip een nieuwe identiteit krijgt. Als Wade Madison gaat hij met zijn vader en diens nieuwe vrouw in Indiana wonen. Het gaat goed. Zo goed dat Kip zich afvraagt of hij dit nieuwe leven wel verdiend heeft. In een dronken bui verraadt hij zijn ware identiteit, en het verleden springt hem van achter op zijn nek…

Zal hij er ooit aan kunnen ontsnappen?

Dit boek is onderdeel van de serie Made in the U.S.A – een serie waarin Lemniscaat het beste uit de Amerikaanse jongerenliteratuur van nu presenteert.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.