Logo-youngadults-site

Notes from the midnight Driver

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Notes from the midnight Driver – Een taakstraf waar muziek in zit
Auteur: Jordan Sonnenblick

ISBN: 9789047701552

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Al heeft Alex de straat nooit gehaald, toch krijgt hij een proces voor rijden onder invloed aan zijn broek, dat resulteert in een taakstraf. Hij moet honderd uur lang de meest chagrijnige, onmogelijke oude man van het bejaardencentrum gezelschap houden. Solomon Lewis maakt Alex het leven zuur met ongevraagd advies, vreemde Jiddische uitspraken en door voortdurend aan Alex’ niet-meer-dan-een -gewone-vriendin Laurie te refereren als ‘je vrouw’. Maar als Sol Alex op een dag betrapt, en even later de lang gesloten locker van Sol opengaat, blijken de twee een belangrijke passie te delen: de gitaar. En juist als er een vriendschap lijkt te ontstaan – met de nodige conflicten, dat wel – wordt het Alex eens te meer duidelijk dat Sol er niet altijd zal zijn. Tijd dus om Sol het podium op te krijgen!

Alex gaat het zijn vader betaald zetten. Hij is ervandoor gegaan, nota bene met een oude lerares van Alex. Dus Alex zet het op een zuipen, pakt de auto van zijn moeder en… eindigt in de tuin van de buren, waar hij de tuinkabouter een kopje kleiner maakt.

Sonnenblick beschrijft op de humoristische toon die we al kennen uit Drums, Girls & Dangerous Pie hoe een onverwachte vriendschap opbloeit tussen de knorrige Sol – die het hart van iedere lezer zal weten te stelen – en Alex, die het liefst al zijn verantwoordelijkheden ontvlucht.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.