Logo-youngadults-site

Home Forums Leesclub Het laatste licht: Discussie Reageer op: Het laatste licht: Discussie

#31230
Anoniem
Inactief

Het lukte me steeds niet om in te loggen op het forum, maar eindelijk is het gelukt! Hierbij dus in 1x de eerste vier vragen!

Wat zijn jouw verwachtingen van dit boek? Ik verwachtte een boek over mysterieuze gebeurtenissen. Ik was heel benieuwd naar hoe de droomwereld neergezet zou worden.

Wat vind je van de cover van het verhaal? Vind je hem (tot nu toe) passend bij het verhaal? Ik vind het echt een prachtige cover. Heel mysterieus en het maakte mij heel nieuwsgierig!

Wat vind je (tot nu toe) van de schrijfstijl van Jen Minkman? Ik vond de schrijfstijl heel erg prettig. Het was een onderwerp dat best lastig uit te leggen is aan mensen die er niet veel van weten. Door Jen snapte ik alles en ze trok me echt mee in de wereld.

Wat is jouw favoriete personage uit ‘Het laatste licht’ en waarom? Dan toch Moira en Hayko. Ik vond het heel mooi hoe Hayko Moira inspireerde om over haar leven en wat ze wilt na te denken. Moira groeide echt van het begin naar het einde, dit vond ik heel mooi om te zien. De bijpersonages Dai, Tabby en Holly vond ik ook geweldig!

 

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.