Logo-youngadults-site

Home Forums Leesclub Het licht van Lorelei: Discussie Reageer op: Het licht van Lorelei: Discussie

#29409
Anoniem
Inactief

Vraag 1: Ik vind de cover van het licht van Lorelei echt super mooi. De kleurcombinatie en elementen die van de zee worden gebruikt passen volledig bij elkaar en maken het helemaal af.

Ook in het boek dat de uitzichten van het eiland worden gebruikt bij de start van elk hoofdstuk vond ik een leuk element.

 

Vraag 2: Wat betreft de schrijfstijl leest het boek redelijk vlot. Juist in het begin van het verhaal vond ik het soms een beetje moeilijk om te wennen aan alle verschillende termen van bijvoorbeeld de volkeren op het eiland en de verschillende namen. Vanaf dat ik hieraan gewend was las het boek aangenaam vlot.

 

Vraag 3: Ik kon me het beste identificeren met Aska.

 

Vraag 4: Ik vond het verhaal goed opgebouwd alleen was het soms even nadenken vanuit wie zijn standpunt je las. Maar hier was ik ook weer snel aan gewend.

 
<p style=”text-align: center;”>Vraag 5: ik had een boek verwacht in een fantasie waterwereld. Dit was ook effectief het geval. Vooraf had ik niet verwacht dat het om een strijd tussen twee volkeren zou gaan.</p>
Vraag 6: Ik heb mij niet gestoord aan de mythologie die werd gebruikt maar is ook misschien ook niet speciaal opgevallen. Ik heb vooral genoten van het verhaal.

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.