Logo-youngadults-site

Home Forums Schrijven NaNoWriMo

Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #20999
   Natasja Storm
   Sleutelbeheerder

   Hoi hoi,

   Wie doet er mee met NaNoWriMo dit jaar? En hoe gaat het met schrijven? Wat zijn tips om elke dag toch die 1700+ woorden te halen?

   Ik ben momenteel bezig met een verhaal, maar het vordert niet zo. Veelal omdat ik nog bezig ben met deze website en een ander platform. Maar ik probeer af en toe toch tijd vrij te maken voor het schrijven.

   Wat ik al heb geschreven:
   – Een bovennatuurlijke young adult/new adult roman. Het zit er een beetje tussenin, de leeftijd van de personages zijn 21+, en in het eerste deel bloeit de romance op en zijn er andere zaken die prioriteit hebben, dus ik besteed niet heel veel aandacht aan ‘lichamelijk contact’. Weet daarom niet goed of het nou een New Adult is…

   – Daarnaast heb ik al de eerste 30.000 woorden van een psychologische (taboedoorbrekende) roman. Mijn doelstelling is om eind januari, met uitloop naar februari de andere 60.000+ te schrijven.

   Groetjes, Natasja

Weergave van 0 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.