Logo-youngadults-site

Home Forums Leesclub Het licht van Lorelei: Stel jezelf voor!

Weergave van 11 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #29224
   Livia Peeters
   Moderator

   Hoi hoi,

   Welkom bij de leesclub van “Het licht van Lorelei”. Het zou leuk zijn als je jezelf even voorstelt en iets over jezelf vertelt, wat je doet, welke boeken je graag leest… zo kunnen we elkaar een beetje leren kennen.

   Alvast veel leesplezier!

   Liefs,
   Livia & Natasja

  • #29225
   Anoniem
   Inactief

   Hey iedereen,

   Joni hier! Ik ben een geneeskunde student uit België, die enorm van lezen houdt. Ik lees voornamelijk YA boeken en vind het wel leuk om hierin verschillende genres te proberen, al ben ik in mijn hart toch nog altijd een fantasy en sci-fi lezer in de eerste plaats. Naast lezen schrijf en teken ik ook (al ben ik in beiden nog niet enorm goed, haha).

   Ik kijk erg uit naar de leesclub c:

  • #29227
   Anoniem
   Inactief

   Hee hoi!

   Ik ben ‘missbookreading’ en ben sinds de opkomst van corona, begonnen met mijn bookstagram. Ik hield altijd al wel van boeken lezen, maar pas sinds toen ben ik er ook actief mee bezig gegaan om er content over te maken. Ik lees veel verschillende genres zoals, thriller, horror, maar ook detective, of romans. Zowel voor ‘volwassenen’ als  Young Adult natuurlijk! Buiten de boeken om heb ik ook nog een baan waar ik vier dagen in de week werk. Aan het einde van een werkdag pak ik dan ook graag een boek voor wat ontspanning.

   Ik ben heel erg benieuwd naar de leesclub en ik heb onwijs zin om jullie te leren kennen.

   Liefs – Missbookreading

  • #29231
   Anoniem
   Inactief

   Hoi allemaal

   Ik ben bietjesboeken (Bianca) en ben leerkracht PO, mama van 2 startende pubers en met een fijne man. Ik verslind werkelijk boeken. Afgelopen februari met bookstagram begonnen en vanuit daar ook deelgenomen aan reviewteams en leesclubs. Ik lees veel feelgood, thriller en YA/NA. Fantasy is redelijk nieuw voor mij. Vroeger wel Harry Potter en Lord of the rings gelezen. Ik doe mee omdat ik dit jaar meer genres wil leren kennen. En door middel van deze leesclub krijg ik daar ook de kans voor. Ik heb er heel veel zin in! groetjes Bianca

  • #29245
   Anoniem
   Inactief

   Hey allemaal

   Ik ben Liens_boekenhoekje! Al van kleins af aan lees ik heel graag. Ik lees verschillende genres waaronder ook veel young adult. Tijdens elke vrije minuut probeer ik snel nog wat pagina’s mee te pikken. Van een leesclub kan ik enorm genieten. Samen lezen met anderen en verschillende meningen over het boek horen vind ik een meerwaarde. Ik kijk enorm uit naar het boek dat we samen gaan lezen. Ook het recenseren van boeken vind ik leuk om te doen ga ik het komende jaar vaker opnemen.

   Ik beschik ook over een bookstagramaccount (liens_boekenhoekje) waarop ik alle alles van de leesclub zal posten.

   Groetjes

   Lien

  • #29274
   Anoniem
   Inactief

   Hallo!

   Mijn naam is Jasmijn, Boektuin is de naam van mijn boekenblog.
   Dit is mijn eerste leesclub via Youngadults.nl, ik heb er zin in!

   Leuk om jullie berichtjes te lezen. Ik woon in Medemblik met mijn vriend en twee jonge katers en een parkietje. Ik doe graag spelletjes en lees tevens graag. Ben gek op diverse genres en lees ook graag mee in leesclub, ruil vaak boeken of geef ze door en lees ook graag boeken van indie auteurs.

  • #29275
   Anoniem
   Inactief

   Hey!

   Ik ben Laura, een chemie student uit België. Ik hou al lang van lezen en dan vooral YA (fantasy en thriller). Ook lees ik thrillers en zo nu een dan een feelgood. Ik hou ervan om met andere over boeken te praten dus ik kijk al uit naar de discussie van deze leesclub. Maar natuurlijk kijk ik er ook naar uit om het boek te lezen 😉

  • #29276
   Anoniem
   Inactief

   Hoi allemaal!

   Ik ben Marieke, ik zit op booksta via books_and_teabags en ben superbenieuwd naar dit boek, want hij ziet er al zo mooi uit (nee, ik val helemaal niet voor een cover hoor 😉 )

   Ik studeer scheikunde aan de TU in Eindhoven en ben nu druk met afstuderen, maar daarnaast lees ik graag een YA fantasy, soms een feelgood en af en toe iets buiten mijn favoriete genres!

   Groetjes,

   Marieke

  • #29277
   Anoniem
   Inactief

   Hallo allemaal,

   Ik ben Rilana, en op Instagram ben ik te vinden als lanalains_booknook.

   Mijn passie voor lezen begin eigenlijk na de middelbare school ik niet meer verplicht hoefde te lezen en ik genres ontdekte wat ik leuk vond.

   Vooral thrillers vond ik toen heel erg leuk en ben ik romans, fantasy YA en NA heel erg gaan waarderen.

   Gek genoeg heb ik de afgelopen jaren vooral af en toe gelezen, maar ontdekte ik afgelopen jaar bookstagram. Hierdoor ben ik veel meer gaan lezen dan dat ik al die jaren gedaan heb. En wat vind ik het heerlijk om even te verdwijnen in een verhaal en mij te wanen in een wereld die niet hier is.

   En stiekem hoop ik nu mijn leesverslaving over te geven aan mijn meiden van 10. Die op dit moment mee doen aan de boekenbingo.

   Ik was heel erg benieuwd naar Het lied van Lorelei. De cover sprak mij enorm aan en toen ik de mail kreeg dat ik mee mocht doen aan de leesclub, heb ik even een klein vreugdedansje gedaan?

   Leuk om dit boek samen te lezen en dit samen te bespreken. Echt benieuwd naar iedereen hun meningen.

  • #29287
   Anoniem
   Inactief

   Hey allemaal. Leuk om dit boek samen met jullie te lezen. Ik ben Kelly, 27 uit België. Op insta ben ik actief als @kellyreadss. Ik lees ontzettend graag en probeer er steeds tijd voor te maken. Ik lees heel veel genres (ik hou van variatie) en ben een enorme moodreader.

    

  • #29302
   Anoniem
   Inactief

   <p style=”box-sizing: border-box; margin: 0px 0px 1em; color: #7a7a7a; font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 12px;”>Hoi allemaal,<br style=”box-sizing: border-box;” />Ik ben Michelle en ik ben 27 jaar oud. Ik ben een enorme boekenwurm en lees al sinds ik het me kan herinneren graag boeken. Mijn favoriete genre is YA en dan vooral fantasy. De shadowhunter wereld van Cassandra Clare is een van mijn favorieten.<br style=”box-sizing: border-box;” />Ik zit nu ongeveer een jaar op instagram (bookstagram) en vind dat superleuk en gezellig (@michellesikking) Naast lezen ben ik ook auteur.</p>
   <p style=”box-sizing: border-box; margin: 0px; color: #7a7a7a; font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 12px;”>Ik ben enorm benieuwd naar het Licht van Lorelei vind het heel leuk om het samen met jullie te gaan lezen! Sirenes/zeemeermensen staan hoog op mijn lijstje met favoriete mythische wezens en ik ben heel benieuwd hoe dit boek ze gaat neerzetten. Wat een prachtige cover ook!</p>

  • #29396
   Anoniem
   Inactief

   Hi iedereen!

   Een beetje laat, maar hierbij stel ik mezelf alsnog graag voor. Ik ben Demi, 22 jaar oud en werk als pedagogisch medewerker in de kinderopvang.

   Ik lees het allerliefste fantasy en dat is dan ook mijn favoriete genre, maar uitstapjes naar andere genres doe ik ook graag.

   Ook hou ik heel erg van schrijven en ben ik momenteel bezig met het herschrijven van mijn YA fantasy 🙂

   Ik heb ook een bookstagram account, waarbij ik probeer actief te zijn. Dit lukt soms niet in mijn feed, omdat ik doordeweeks wat minder tijd heb om foto’s te maken en te plaatsen. Hier wil ik een weg in gaan vinden door bijvoorbeeld via een app automatisch posts te gaan plaatsen.

   Leuk om jullie zo te leren kennen en ik vind het ook superleuk dat ik mee mag doen met de leesclub!

   Groetjes Demi

Weergave van 11 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.