Home Forums Leesclub Het laatste licht: Stel jezelf voor!

Weergave van 4 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #31099
   Anina
   Moderator

   Hoi lieve deelnemers van de leesclub over ‘Het laatste licht’,

   Morgen start onze derde leesclub officieel! Hebben jullie er ook zoveel zin in? Heeft iedereen het boek ontvangen? Je kunt je vanaf nu voorstellen via deze topic.

   Ik ben benieuwd wie de deelnemers van deze leesclub zijn: hoe heet je? Hoe oud ben je? Waar kom je vandaan? Wat is je favoriete boek?

   Laat vooral van je horen!

   Liefs,

   Anina

  • #31100
   Anina
   Moderator

   Ikzelf ben Anina, ik ben redacteur en recensent bij Young Adults. Ik ben 24 jaar oud en woon in de buurt van Rotterdam.

   In het dagelijks leven ben ik leerkracht op een basisschool. Ik lees het liefst romans, fantasy en YA-boeken. Ik heb al meerdere boeken van Jen Minkman gelezen en vind haar schrijfstijl en worldbuilding altijd heel gaaf. Ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar ‘Het laatste licht’!

    

  • #31113
   Cindy Kroon
   Deelnemer

   Hi, ik ben Cindy. Ben 30 jaar oud en moeder van 2 kleine kindjes. Op het moment een thuisblijfmoeder. Ik woon in Loosdrecht met mijn vriend, onze twee kindjes, 2 katten en een hond.

   Wanneer ik even de tijd heb om te lezen (vaak pas als de kids slapen) lees ik het liefst YA – NA – Fantasy of Feelgoods. Mijn favoriete boek(serie) is de acotar reeks. Het laatste licht word mijn eerste boek van Jen Minkman dus ik ben heel erg benieuwd wat ik ervan ga vinden. Vond de flaptekst veelbelovend!</p>

  • #31114

   <p style=”text-align: left;”>Hoi,</p>
   Mijn naam is Rebecca en ik ben 20 jaar. Ik ben dol op lezen en lees het liefst een leuke fantasy. Mijn favoriete boek is moeilijk om te kiezen maar als ik moet ga ik toch voor de geheime tuin.

    

   Het boek ziet er gaaf uit en klinkt veel belovend. Ik ben nieuwsgierig

  • #31127

   Hi! Ik ben Iris, ik ben 28 jaar en blog voor mijn boekenblog readalicious.nl. Favoriet boek is onmogelijk, maar afgelopen jaar heb ik heel erg genoten van De genezer van Zalindov-serie van Lynette Noni. Ik lees veel verschillende genres en eigenlijk gewoon alles wat los en vast zit.

   Ik kon niet wachten dus was al een stukje begonnen in het boek (wilde even kijken naar het eerste hoofdstuk ofzo en zat er zo i). Dus ik verplaats snel naar het discussie topic!

Weergave van 4 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.