Logo-youngadults-site

Home Forums Leesclub Het laatste licht: Stel jezelf voor!

Weergave van 11 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #31099
   Anina
   Moderator

   Hoi lieve deelnemers van de leesclub over ‘Het laatste licht’,

   Morgen start onze derde leesclub officieel! Hebben jullie er ook zoveel zin in? Heeft iedereen het boek ontvangen? Je kunt je vanaf nu voorstellen via deze topic.

   Ik ben benieuwd wie de deelnemers van deze leesclub zijn: hoe heet je? Hoe oud ben je? Waar kom je vandaan? Wat is je favoriete boek?

   Laat vooral van je horen!

   Liefs,

   Anina

  • #31100
   Anina
   Moderator

   Ikzelf ben Anina, ik ben redacteur en recensent bij Young Adults. Ik ben 24 jaar oud en woon in de buurt van Rotterdam.

   In het dagelijks leven ben ik leerkracht op een basisschool. Ik lees het liefst romans, fantasy en YA-boeken. Ik heb al meerdere boeken van Jen Minkman gelezen en vind haar schrijfstijl en worldbuilding altijd heel gaaf. Ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar ‘Het laatste licht’!

    

  • #31113
   Anoniem
   Inactief

   Hi, ik ben Cindy. Ben 30 jaar oud en moeder van 2 kleine kindjes. Op het moment een thuisblijfmoeder. Ik woon in Loosdrecht met mijn vriend, onze twee kindjes, 2 katten en een hond.

   Wanneer ik even de tijd heb om te lezen (vaak pas als de kids slapen) lees ik het liefst YA – NA – Fantasy of Feelgoods. Mijn favoriete boek(serie) is de acotar reeks. Het laatste licht word mijn eerste boek van Jen Minkman dus ik ben heel erg benieuwd wat ik ervan ga vinden. Vond de flaptekst veelbelovend!</p>

  • #31114
   Anoniem
   Inactief

   <p style=”text-align: left;”>Hoi,</p>
   Mijn naam is Rebecca en ik ben 20 jaar. Ik ben dol op lezen en lees het liefst een leuke fantasy. Mijn favoriete boek is moeilijk om te kiezen maar als ik moet ga ik toch voor de geheime tuin.

    

   Het boek ziet er gaaf uit en klinkt veel belovend. Ik ben nieuwsgierig

  • #31127
   Anoniem
   Inactief

   Hi! Ik ben Iris, ik ben 28 jaar en blog voor mijn boekenblog readalicious.nl. Favoriet boek is onmogelijk, maar afgelopen jaar heb ik heel erg genoten van De genezer van Zalindov-serie van Lynette Noni. Ik lees veel verschillende genres en eigenlijk gewoon alles wat los en vast zit.

   Ik kon niet wachten dus was al een stukje begonnen in het boek (wilde even kijken naar het eerste hoofdstuk ofzo en zat er zo i). Dus ik verplaats snel naar het discussie topic!

  • #31141
   Anoniem
   Inactief

   <p style=”box-sizing: border-box; margin: 0px; overflow-wrap: break-word; color: #7a7a7a; font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 15px;”>Hallo allemaal</p>
   <p style=”box-sizing: border-box; margin: 0px; overflow-wrap: break-word; color: #7a7a7a; font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 15px;”>Ik ben Inge @inge1970reads Ik ben leerkracht in t Cluster 4 onderwijs en werk met Kids met ADHD en autisme en gedragsproblemen en andere psychische aandoeningen. Ik ben 52 jaar.</p>
   <p style=”box-sizing: border-box; margin: 0px; overflow-wrap: break-word; color: #7a7a7a; font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 15px;”>Gr, Inge</p>

  • #31143
   Anoniem
   Inactief

   <p style=”text-align: center;”>Hoi ik ben Sanne, 35 jaar en verzot op boeken lezen. Ik heb geen favoriete boek. Maar ik vind de Elfhame reeks wel heel leuk om te lezen. Was er ook een boeken template om te delen?</p>

  • #31145
   Anoniem
   Inactief

   Hey allemaal

    

   Ik ben Lien, ben een Belgische studente van 23 jaar en lees heel graag boeken. In mijn vrije tijd zit ik het liefst met mijn neus in de boeken en alles wat daarbij komt kijken. Ik kijk er enorm naar uit om het laatste licht te gaan lezen.

  • #31147
   Anoniem
   Gast

   Hallo,

   Ik ben Jitske Kingma Postma. Ik ben 46 jaar en een getrouwde moeder van 3. Ik lees en recenseer graag diverse genres boeken. Ik plaats de recensies op mijn eigen Instagram en Facebook sites Boekenpearls76 en op andere boeken sites. Ik doe regelmatig mee aan diverse leesclubs maar hier nog nooit.

  • #31149
   Anoniem
   Inactief

   Eindelijk gevonden! Ik ben Miriam, 38 jaar en tot mijn grote blijdschap ben ik uitgekozen om deel te nemen aan deze leesclub. Ik houd van boeken in alle genres en schrijf hierover ook graag recensies op Emopheliac – Over alles wat net een beetje anders is

   Mijn favoriete boek is Addie LaRue en De Schaduw van de wind en alles van Laini Taylor. Ook ben ik te vinden op instagram als emopheliac! Naast mijn leesliefhebberijen werk ik in de GGZ en reis graag en ga regelmatig een filmpje bekijken in de bioscoop.

   Ik ben na het lezen van het licht van Lorelei een groot liefhebber van de schrijfsels van Jen Minkman. Vandaar dat ik ook speciale interesse had om aan deze leesclub mee te doen.

  • #31193
   Anoniem
   Inactief

   Hoi allemaal!
   <p style=”text-align: left;”>Mijn naam is Michelle en ben 28 jaar oud. Ik ben gespecialiseerd pedagogisch medewerker en werk op zowel een bso en peutspeelzaal.</p>
   Ik ben gek op lezen en dit is al de derde keer dat ik mee mag doen met een leesclub van YoungAdultsNL. De verhalen die ik van Jen Minkman gelezen heb zijn me erg bevallen en ik ben dan ook heel nieuwsgierig naar Het laatste licht! Young adult (alle soorten), fantasy en historische romans lees ik het liefst. Ook heb ik een ‘bookstagram’ met de naam @michellesikking Misschien zien we elkaar daar ook wel!
   <p style=”text-align: left;”>Daarnaast ben ik auteur. Mijn novelle Adawyth kwam 2 jaar geleden uit, waarvan er binnenkort een spinoff verschijnt. In augustus kwam mijn debuut bij Loft uit: Licht in de Duisternis.</p>
   Ik heb erg veel zin in de leesclub en vind het heel gezellig dit boek samen met jullie te lezen!

  • #31209
   Anoniem
   Inactief

   Hey! Ik weet niet of dit beter hier of in de discussie groep kan, maar ik heb vandaag mijn reel geplaatst op social media – zoals werd aangegeven. Hebben jullie ook al iets leuks geplaatst? Ik ben benieuwd, want dan kan ik jullie ook gaan volgen (en jullie post vandaag bekijken). Mijn instagram is @readalicious. Ik ben een aantal van jullie ook gaan volgen.

    

   Groetjes!

    

Weergave van 11 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.