Logo-youngadults-site

Home Forums Leesclub Heks van vuur en oorlog: Zonder spoilers

Weergave van 13 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #28635
   Liana Eelen
   Moderator

   Hey allemaal,

   Op dit topic kan je praten over het boek zonder spoilers. Laat hier bijvoorbeeld weten op welke bladzijde je bent en wat je er tot nu toe van vindt (zonder spoilers uiteraard)!

   Openingsvraag: Wat zijn jouw verwachtingen van dit boek?

   Liefs,

   Liana

  • #28637
   Anoniem
   Inactief

   Ik verwacht dat we een boek gaan lezen met lekker veel magie, spanning en een mooi avontuur. Ik hoop dat het verhaal lekker wegleest.
   Verder hoop ik omdat we het zo gezellig samen lezen, dat het nog leuker gaat worden, omdat je er samen over gaat praten. Ik ga vandaag beginnen met lezen! 😀

  • #28638
   Anoniem
   Inactief

   Ik verwacht dat het boek traag op gang komt (door alle uitleg over de wereld en personages), maar dat het daarna heel fantasierijk en spannend gaat worden zodat je het snel uit wilt lezen. Ik denk ook dat het een geweldig verhaal gaat zijn, doordat ik alleen maar positieve reacties heb gelezen over dit boek 😉

   Voor de leesclub hoop ik dat we allemaal veel over het boek gaan praten, vooral als we het allemaal uit hebben om te horen wat iedereen ervan vond.

  • #28643
   Anoniem
   Inactief

   Ik verwacht eigenlijk een magisch boek, maar wel een echt coming of age verhaal! Een verwacht dan ook dat de hoofdpersoon een hele toffe ontwikkeling door gaat maken en ik verwacht ook wel een beetje een soort achtbaan. Zo’n boek dat eerst wat op gang moet komen, maar dan een spetterende finale heeft!

  • #28644
   Anoniem
   Inactief

   Tja, ik heb het boek al binnen, al eens goed bekeken maar ik twijfel nog of ik direct al ga lezen. Ik ben een vrij snelle lezer, ook wel een kettinglezer ?!

   Dus als ik nu al start is mogelijk e.e.a al weggezakt voor de vragenlijst komt.

   Starten jullie allemaal direct?

   Ik hoop dat de auteur mij direct weet te boeien en een geloofwaardige wereld neer weet te zetten rondom Lara. Een beetje spanning en actie moet er wel zijn maar ik zou graag verrast worden

    

   • #28647
    Anoniem
    Inactief

    Ik start ook niet meteen. Ik ben ook een hele snelle lezer en ik lees dit boek waarschijnlijk in een paar uurtjes binnen een dag uit. Dus ik wacht er ook mee tot we wat dichter bij het moment van de recensie en de vragenlijst komen. Maar het is wel moeilijk, want ik wil het boek echt al een tijdje lezen! (net als de andere honderden boeken op mijn wishlist/tbr)

   • #28648
    Anoniem
    Inactief

    Ik start ook nog niet meteen omdat ik nog in een ander boek bezig ben. Zodra die uit is begin ik wel (hopelijk is dat volgende week).

  • #28646
   Patricia Ista
   Deelnemer

   Ik denk dat het een fantasierijk verhaal gaat zijn. Eentje waarbij je de tijd lijkt te vergeten en het boek je op kan zuigen omdat je MOET weten hoe het afloopt!

  • #28650
   Saar
   Deelnemer

   Hoi

   Mijn verwachting waren dat het boek vol magie zou zijn en me direct zou meeslepen in het verhaal.

   Wat ook gebeurd is, waardoor ik het boek al heb uitgelezen <span style=”-webkit-tap-highlight-color: rgba(0, 0, 0, 0);”>? lang leve in quarantaine zitten ? </span>

   Groetjes

   Saar

    

  • #28689
   Anoniem
   Inactief

   Zijn jullie al begonnen in het boek? Ben heel benieuwd wat jullie er (spoilervrij) van vinden tot nu toe. Ik ben al een aardig einde opweg en vind het een heel origineel verhaal!

   • #28690
    Liana Eelen
    Moderator

    Ja! Ik vond het begin heel veelbelovend en interessant. Ik zat meteen in het verhaal.

   • #28692
    Anoniem
    Inactief

    Ik ben nog niet begonnen. Als ik eenmaal begin gaat hij binnen een dag uit, dus ik wacht tot de week dat de recensies gepost gaan worden. Maar door jullie posts heb ik er NOG meer zin in gekregen!

   • #28696
    Liana Eelen
    Moderator

    Het boek leest inderdaad erg vlot. In de week van 6 december beginnen we trouwens met de discussie op het forum!

   • #28697
    Anoniem
    Inactief

    Ow! Dankjewel voor het laten weten! Ik ga proberen het boek dan dit weekend nog te lezen!

  • #28891
   Anoniem
   Inactief

   <p style=”text-align: left;”>Vanavond ben ik ook gestart en het leest inderdaad erg prettig waardoor ik best snel ga. Ben al op pagina 80 aanbeland…..</p>
    

  • #28892
   Anoniem
   Inactief

   En ik ben vanochtend ook begonnen en ruimschoots over de helft! Vandaag verder druk met Sinterklaas vieren, maar morgenvroeg gaat hij uit. Dan ben ik helemaal klaar voor de start van de discussie op maandag!

  • #28912
   Anoniem
   Inactief

   Zo! Die las echt als een trein! Ik heb nu heel erg de neiging om komende week meteen het volgende deel te gaan halen!

  • #28914
   Anoniem
   Inactief

   Vanavond de laatste pagina dichtgeslagen! Binnenkort is het kerst en er moeten nog lijstjes verstuurd worden…… ??

  • #28927
   Anoniem
   Inactief

   Ik heb het boek inmiddels al een tijdje uit?. Ik dacht ik begin op tijd want deze periode is het altijd zo hectisch op het werk. Maar het verhaal greep mij, dus ik had het binnen een paar dagen uit.

   Ben nu wel benieuwd hoe het verder gaat. Maar gelukkig is er al een deel 2 ?

  • #28930
   Anoniem
   Inactief

   Ik heb het boek inmiddels ook uit! Het las heerlijk weg en wil eigenlijk meteen met deel 2 beginnen! 🙂

Weergave van 13 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.