Logo-youngadults-site

Home Forums Leesclub Heks van vuur en oorlog: Stel jezelf voor!

Weergave van 20 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #28617
   Natasja Storm
   Sleutelbeheerder

   Hoi hoi,

   Welkom bij de leesclub van Heks van vuur en oorlog. Het zou leuk zijn als je jezelf even voorstelt en iets over jezelf vertelt, wat je doet, welke boeken je graag leest… zo kunnen we elkaar een beetje leren kennen.

   De leesclubbegeleiders van Heks van vuur en oorlog zijn redacteurs Livia en Liana. Met hen zul je het meeste contact hebben!

   Alvast veel leesplezier!

   Liefs,

   Natasja
   Hoofdredacteur Young Adults

   • Dit onderwerp is gewijzigd 2 jaren, 8 maanden geleden door Natasja Storm.
  • #28619
   Anoniem
   Inactief

   Hey iedereen!

   Ik ben Laura, 21 jaar uit België. Ik ben verslaafd aan lezen en het liefst lees ik YA fantasy en YA thriller.

   Ik kijk echt uit om samen ‘Heks van vuur en oorlog’ te lezen.

  • #28621
   Liana Eelen
   Moderator

   Hey allemaal,

   Ik ben Liana en ik begeleid samen met Livia deze leesclub! Ik ben 19 jaar, studeer Toegepaste Economische Wetenschappen en lees in mijn vrije tijd het liefst van al Young Adult boeken. Op Young-Adults ben ik actief als recensent en redacteur (en sinds vandaag dus ook als leesclubbegeleider ;)). Mijn favoriete boek is Een bijna eindeloze afstand van Tahereh Mafi omdat ik het zo’n sterk verhaal vond met een belangrijk thema. Ik lees dan ook het liefst YA contemporary of dystopies boeken, maar een sterk fantasyverhaal kan mij ook wel bekoren.

   Ik kijk er naar uit om Heks van vuur en oorlog met jullie te lezen! Het lijkt me een interessant verhaal boordevol avontuur en magie met een sterk vrouwelijk hoofdpersonage.

  • #28622
   Anoniem
   Inactief

   Hallo allemaal,

   Mijn naam is Kirsten. Ik ben 23 jaar en werk als radiodiagnostisch laborant in Groningen. Een boek lezen doe ik al sinds de basisschool. Mijn ouders vinden mij ook echt een boekenwurm, want ik lees heel veel boeken op een redelijk hoog tempo weg. Ook mijn nicht vraagt altijd aan mij welk boek ik haar kan aanraden. Ik durf namelijk echt wel mijn mening te geven over een boek. Door corona ben ik begonnen met een instagram, waar ik al mijn boeken opzet die ik heb gelezen of meebezig ben. Ik wil anderen graag inspireren.  Ik ben erg fan van Young adult boeken en Thrillers (Stephen King), maar ik lees eigenlijk van alles. Ow en ik ben een mega Harry Potter fan!

   Ik ben erg benieuwd naar Heks van vuur en oorlog!

  • #28624
   Anoniem
   Inactief

   Hoi allemaal,
   <p style=”text-align: left;”>Ik ben Michelle en ik ben 27 jaar oud. Ik ben een enorme boekenwurm en lees al sinds ik het me kan herinneren graag boeken. Mijn favoriete genre is YA fantasy. De shadowhunter wereld van Cassandra Clare is een van mijn favorieten.</p>
   Ik zit nu ongeveer een jaar op instagram (bookstagram) en vind dat superleuk en gezellig. Naast lezen ben ik ook auteur.

   Ik ben enorm benieuwd naar Heks van Vuur en Oorlog en vind het heel leuk om het samen met jullie te gaan lezen! En wauw die cover ?

  • #28625
   Saar
   Deelnemer

   Hallo

   Ik ben Saar en ben 23 jaar oud. Momenteel studeer ik sociaal-readaptatiewetenschappen in Heverlee.
   Ik ben een echte boekennerd. Ik lees het liefst YA boeken, qua genre lees ik eigenlijk vanalles van fantasy tot thriller tot romans tot…. Ik lees alles wat mijn interessant lijkt, het liefst boekenreeksen. Mijn favorieten boekenreeks is ‘de Hongerspelen/The Hunger Games’ van Suzanne Collins en ‘De Selectie’, ‘De Beminde’ van Kiera Cass. Ook vind ik de boeken van Karen McManus leuk en nog veel meer ?

   Ik ben heel benieuwd naar het boek ‘Heks van vuur en oorlog’, kan niet wachten totdat ik kan beginnen met lezen ☺️

   Vele groetjes
   Saar

  • #28626
   Anoniem
   Inactief

   Hallo allemaal,

   Ik ben karina, fervent thrillerlezer en tussendoor duik ik graag in YA of Fantasy.  Samen met mijn vriendinnen onderhou ik op Insta LadiesOfCrime en verder schrijf ik recensies op mijn eigen website

   Verder kom ik de gemiddelde leeftijd wat omhoog krikken met mijn 37 jaar ??

   Ik ben verpleegkundig specialist in de kinder en jeugdpsychiatrie, getrouwd en moeder van een 7 jarige dochter en een 4 jarige zoon.

   Ik ben erg nieuwsgierig naar dit boek, dat vanmiddag al in de brievenbus las!

  • #28627
   Anoniem
   Inactief

   Hi allemaal

   Ik ben Tessa, 17jaar oud en hou heel erg graag van lezen. Ik lees zo goed als alle boeken zolang ze maar goed geschreven zijn maar informatieve boeken moet je mij niet geven hoor!

   Vorig jaar las ik voor het eerst mee in de leesjury en dit jaar begeleid ik mijn eigen 3 groepjes. Ook doe ik mee aan de selectielezen voor volgend jaar.  🙂 Sinds kort doe ik mee aan een aantal blogtours voor kinder en jeugd boeken.

   Lezen deed ik vaak al met een buddy read of in een clubje en ben zeer blij dat ik hierbij ook mag meedoen. Niets is leuker dan samen lezen!

    

  • #28628
   Anoniem
   Inactief

   Hoi allemaal, ik ben Joke en 59 jaar jong en een boekenwurm al vanaf mijn jeugd. Ik lees graag verschillende genres zoals YA, thriller, fantasy, feelgood, (literaire) roman. Eigenlijk van alles wat op mijn pad komt. Sinds kort ben ik recensent voor Vrouwenthrillers en Perfecte Buren en ben ik gevraagd voor de jury van de bronzen & zilveren vleermuis van 2022 via Thrillzone. Ik neem regelmatig deel aan leesclubs, hoewel dit minder wordt nu ik elke week wel een recensie schrijf.  Hobbies van mij zijn motorrijden en tuinieren (moes- en siertuin). En werken ligt al een aantal jaren achter mij doordat ik afgekeurd ben. Gelukkig verveel ik me niet. Ik heb zin om te beginnen in Heks van vuur en oorlog! En ik heb gisteren het boek al ontvangen.

  • #28629
   Anoniem
   Inactief

   Ik heb vandaag mijn eerste verhaal op mijn Instagram pagina JokeZwier gezet!

  • #28630
   Anoniem
   Inactief

   Hi! Ik ben Destiny, 23 jaar en ik werk als promotiemedewerker (web/socials). Ik ben door Corona veel meer gaan lezen en een bookstagram gestart. Ik lees voornamelijk fantasy, maar af en toe ook graag romance, dystopian en sci-fi.
   Op dit moment lees ik Ninth House & The Ballad of Songbirds and Snakes. Ik ben een fan van boeken met heksen en magie, dus ik kan niet wachten om ‘Heks van Vuur en Oorlog’ te lezen!

  • #28633
   Anoniem
   Gast

   Hoi allemaal!

   Ik ben Anina, 23 jaar en in het dagelijks leven leerkracht op een basisschool. Ik lees heel graag en geniet van veel verschillende genres: romans, feelgood, YA, fantasy en af en toe een thriller. Op Instagram ben ik actief onder de naam @aninaleest.

   Ik ben heel benieuwd naar het boek en heb veel zin in deze leesclub!

  • #28634
   Anoniem
   Inactief

   Hallo allemaal

   Wat gezellig dat we dit boek samen gaan lezen. Ik ben Majonne, 44 jaar. Ik werk als verpleeghuispsycholoog en ben moeder van twee dochters. Ik lees alles wat ik in handen krijg, ben een beetje een alleslezer met een lichte voorkeur voor fantasy.

   Ik heb voornamelijk boekgerelateerde hobby’s. Zo help ik op de basisschool 1x in de week in de schoolbieb. En ik heb een eigen minibieb in de straat.
   <p style=”text-align: center;”>Leuk jullie allemaal wat beter te leren kennen zo.</p>
   Groetjes van Majonne

  • #28636
   Anoniem
   Inactief

   Hey allemaal,

    

   Wat een leuke variatie van de groep! 🙂 Ik ben Kim, 36 jaar. Ik ben werkzaam als grafisch vormgever en webdesigner. Mijn grootste hobby’s en passies zijn lezen (variërend van young adult, jeugdboeken, fantasy, romans, persoonlijke ontwikkeling, thrillers, ofwel er is teveel leuks om te lezen), illustreren en wandelen in de natuur.

   Ik vind het super leuk om deel te nemen aan de leesclub. Ik ben enorm introvert en graag alleen maar met mensen een passie kunnen delen en het daar over hebben vind ik enorm leuk. Ik verwacht dat het een heel leuk, mooi en ook spannend boek zal zijn. Dus ik kan niet wachten tot we van start gaan. 😀

  • #28639
   Anoniem
   Inactief

   Hey allemaal,

   Ik heet Hannah en ben 14 jaar. Ik houd er ontzettend van om te lezen, het liefst lees ik YA fantasy maar ook thrillers of historische boeken vind ik erg leuk. Mijn favoriete boeken zijn Harry Potter en The inheritance games. Als ik niet aan het lezen ben volleybal en schrijf ik veel.

   Ik heb er ontzettend veel zin in om dit boek samen met jullie te lezen!

    

    

  • #28642
   Anoniem
   Inactief

   Hey Hoi Allemaal!

   Ik ben Annette, ik ben vandaag 34 jaar geworden (hoera voor mij!) en ik ben een ongelooflijke veellezer. Ik vind eigenlijk nagenoeg alles wel leuk dat een tikkie magie bevat, behalve de echt zware epische fantasy of de pure horror of hele enge thriller. Aangezien ik meer dan een boek per dag lees, vind ik het altijd lastig om een favoriet te kiezen, maar dan ga ik denk ik toch voor de serie: Nevermore Bookshop Mysteries. Een mix van fictieve karakters die tot leven komen, romantiek, murder mystery en een fantasy plotje!

   Ik ben heel nieuwsgierig naar dit boek en ik kan niet wacht te beginnen met lezen!

  • #28645
   Patricia Ista
   Deelnemer

   Hoi allemaal,

   Ik ben Patricia, 29 jaar en werkzaam in de kinderopvang als pedagogisch werker. Zowel op de dagopvang 0-4 jaar als de BSO 4-12 jaar. In mijn vrije tijd lees ik natuurlijk graag een boek 😉 Dit kan echt alles zijn qua genre. Young Adult, New Adult, Fantasy, Roman, Feelgood, Thriller.. noem het maar op. Daarnaast ben ik hier op Young-Adults ook actief als recensent en vind ik het ontzettend leuk om op die manier bezig te zijn met schrijven.

   Ontzettend leuk dat ik, samen met jullie, Heks van vuur en oorlog ga lezen! Hij stond al eventjes op mijn TBR-lijst. Is die bij jullie ook te lang?

   Veel leesplezier allemaal 🙂

   • #28653
    Anoniem
    Inactief

    Hahaha… Lang? Oneindig… 🙂

  • #28651
   Anoniem
   Inactief

   Dag allemaal!

   Wat leuk om te lezen dat we zo’n diverse groep zijn!

   Ik ben Lieze en ik ben 24 jaar. Ik ben leerkracht Nederlands in het derde middelbaar en het is dus enorm vanzelfsprekend dat ik constant aan het lezen ben. Ik lees eigenlijk alle verschillende mogelijke genres, maar heb toch echt wel een zwak voor young adult fantasy. Vandaar ook dat deelnemen aan deze leesclub me ook zo leuk leek.

   Ik kijk er dus enorm naar uit en kan niet wachten om te beginnen met lezen!

  • #28652
   Anoniem
   Inactief

   Hoi hoi…

   Ik ben Sasja, 35 jaar en dol lezen en schrijven. Met genres varieer ik regelmatig. Historisch romans zijn favoriet, maar de laatste tijd lees ik veel fantasy boeken en dat is genieten.  Toen ik het berichtje zag voor deze leesclub heb ik me meteen ingeschreven. Ik ben heel benieuwd naar Heks van vuur en oorlog. Stiekem ben ik al begonnen met lezen… 🙂

   Schrijven is mijn andere grote hobby. Ik ben bezig met een historische oorlogsroman en van dat proces word ik heel blij.

   Leuk om met jullie deze leesclub te gaan doen!

   Groetjes, Sasja

   Mijn boekstagram is: schaapjeschrijft

  • #28917
   Anoniem
   Inactief

   Hoi allemaal! Wat leuk om te lezen, wat een late reactie van mij zeg, ik had wat anders aan mijn hoofd maar wil toch graag meebabbelen op het forum!

   Ik ben Marieke, 23 jaar en ik studeer aan de TU Eindhoven. Sinds ongeveer een jaar heb ik weer de liefde voor het lezen ontdekt. Je kunt me vinden op instagram natuurlijk, maar ik schrijf tegenwoordig ook recensies voor Chicklit.nl, wat ik met heel veel plezier doe!

   Ik kijk er naar uit om dit boek met jullie te lezen en discussieren!

   Groetjes,

   Marieke

  • #28926
   Anoniem
   Inactief

   Hi allemaal,

   Ik ben Wendy, 34 jaar en werkzaam als juf voor groep 4 & 7. Sinds ik ben afgestudeerd heb ik weer tijd om te lezen. En de boekenkast is sinds die tijd dan ook weer aan het groeien. Ik lees het liefst fantasy & ya.

   Ik heb er zin in om met jullie dit boek te lezen en om mee te doen met deze leesclub.

   Liefs, Wendy

Weergave van 20 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.