Home Forums Leesclub Heks van vuur en oorlog: Schrijf je recensie!

Weergave van 4 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #29006
   Liana Eelen
   Moderator

   Hey leesclubdeelnemers

   Nu de discussie afgelopen is, is het tijd om je recensie te schrijven. Deze deel je op zaterdag 18 december of zondag 19 december op sociale media en op eventuele andere kanalen zoals je blog.

   Voor inspiratie over hoe je het schrijven van een recensie kan aanpakken kan je altijd even een kijkje nemen in de gepubliceerde recensies op onze website!

   Een linkje naar je recensie is welkom op dit topic! Vermeld er ook bij hoeveel sterren je het boek geeft en deel een quote uit je recensie.

   Liefs

   Liana & Livia

  • #29028
   Joke
   Deelnemer

   Recensie van Joke Zwier over Heks van vuur en oorlog | Hebban.nl

   Van mij krijgt Heks van vuur en oorlog 4 sterren.
   <p class=”MsoNormal”><span style=”font-family: ‘Arial’,’sans-serif’; color: #1a1a1a; background: white;”>Het verhaal eindigt met een cliffhanger waardoor ik uitkijk om in het volgende deel Leger van schaduw en storm te beginnen.</span></p>

  • #29039

   https://www.schrijfplezier.eu/content/christina-s-heks-van-vuur-en-oorlog

   4* voor deze trage maar geslaagde start van de trilogie

  • #29051

   BookClub Recensie: Heks van Vuur en Oorlog – S. Christina

   Ik zet de sterren er op mijn blog nooit bij, omdat ik een sterwaardering heel nietszeggend vind zonder recensie, maar ik heb er op Goodreads 4 sterren aan gegeven!

   (mijn recensie staat ook op instagram, uiteraard!)

  • #29089
   Michelle
   Deelnemer

    

   “Wat een ontzettend aangrijpend, origineel en emotioneel verhaal over anders zijn. Regelmatig was ik met een open mond aan het lezen, vooral door hoor de heksen gezien en behandelt worden.”

   4 sterren van mij! ?

   Ben zo dankbaar dat ik hieraan mee mocht doen en hoop dat er in de toekomst nog meer leesclubs georganiseerd worden en hoop dat ik dan weer mee mag doen! Bedankt voor deze leuke en gezellige leesclub!

Weergave van 4 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.