Logo-youngadults-site

Unboxing So Many Pages: An American Love Story

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Deze week viel er een pakket op mijn deurmat: de nieuwe box van So Many Pages! Het was de eerste keer dat ik een box ontving van So Many Pages, dus ik was ontzettend benieuwd naar de inhoud.

Wat is So Many Pages?

So Many Pages is een maandelijkse box waarin telkens een boek van een auteur van Nederlandse of Vlaamse bodem zit, aangevuld met leuke goodies. De boekenbox kan je aanschaffen voor €34,99 of als je enkel het boek wilt kost het €24,99. Je sluit een abonnement af, maar je kan op elk moment afzeggen. Op die manier bieden ze een Nederlands alternatief voor de populaire, maar best dure Engelse boxen als Fairyloot en Owlcrate. Daarnaast verkopen ze ook losse boeken zoals limited editions en sinds kort ook tweedehandsboeken, zowel Engelse als Nederlandse. Deze kan je los kopen of toevoegen aan je box. Het thema deze maand was An American Love Story! Deze keer zit er een historisch boek in de box.

De goodies

Het eerste wat ik in de box tegenkwam was een totebag met daarom de Verenigde Staten van Amerika. Tof! Al heb ik al wel best wel wat totebags en zou ik liever een totebag willen met iets over boeken erop. De totebag past verder wel erg goed bij het thema van de box.

Het volgende is een blocnote waarop je kan bijhouden welk boek je leest, waar het over gaat, wat je er van vond en wat je favoriete quote is. Handig om in te vullen tijdens het lezen en later bijvoorbeeld in je recensie te verwerken.

Wat vind ik nog terug in de box? Een kaart met de tekst Love en oekenleggers die alvast een tipje van de sluier oplichten over het boek dat in de box zit.

So Many Pages voegt ook altijd een exclusieve art-print toe aan de box! Deze werd geïllustreerd door Blue Illusion Art. Hier krijg ik al helemaal zin van om het bijbehorende boek te gaan lezen!

Liefde is een belangrijk thema in de box! Zo zitten er bloemenzaadjes van Veer & Moon in de box.

En nog meer liefde, want er zit ook een mooie kaars in in de vorm van een hartje. Deze is gemaakt door Lani Home.

Het boek

Tot slot natuurlijk het boek dat in de box zit. Dat is Wij, twee jongens van Aline Sax. Het speelt zich af in 1910 en volgt het gezin De Belder die in armoede verkeren en daarom besluiten om naar Amerika te migreren. Erg interessant, ik leerde er al over tijdens geschiedenislessen, maar las er eerder nog geen boek over. Niet zo lang geleden las ik wel al een ander boek van Aline Sax: Uit het niets. Ik ben dus erg benieuwd naar dit boek. Het boek zat daarnaast ook mooi verpakt! Zo is het een echt feestje om het pakket open te maken.

Conclusie

Ik vond het een leuke box om open te maken en te unboxen. Het boek spreekt me ook aan dus ik ben erg benieuwd om het te gaan lezen. De goodies vind ik wel leuk, maar ik zou liefst nog iets meer goodies zien die je dagelijks kan gebruiken en/of die met boeken te maken hebben. De totebag vind ik bijvoorbeeld een toffe goodie, maar er mocht iets meer boekgerelateerd op staan. Ik ben in ieder geval benieuwd hoe de volgende boxen er zullen uitzien! Deze zomer hebben ze ook nog een Summer Bookbox met daarin een Engels boek. De unboxing daarvan lees je binnenkort ook op Young-Adults!

Wil jij ook een boekenbox?

Wil jij ook je eigen boekenbox aanschaffen via So Many Pages? Bestellen is heel makkelijk! Via hun website kan je jezelf inschrijven en zo elke maand een box ontvangen met leuke goodies, ook kan je dit abonnement elk moment heel makkelijk opzeggen!

Young Adults en So Many Pages werken samen en hier hebben onze lezers natuurlijk voordeel bij! Als jij bij het afrekenen (in de winkelwagen) de coupon-code – youngadults – ingeeft, dan krijg je gratis verzending ter waarde van €5 op de eerste bestelling van een boekenbox. Echter, deze code is GEEN korting op de box zelf, alleen op de verzending.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.