Logo-youngadults-site

Huiver

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Al jaren doet Grace niets liever dan de wolven in het bos achter haar huis observeren. Er is één wolf met goudkleurige ogen – haar wolf – die haar hart sneller doet kloppen. Maar elk jaar verdwijnt hij bij het aanbreken van de zomer, om pas bij de eerste vorst weer tevoorschijn te komen.
Die zomer ontmoet ze Sam, een jongen met goudkleurige ogen die haar direct de adem beneemt. Hij is haar wolf, ze weet het, ze voelt het. Als de winter nadert moet Sam vechten omdat hij de wolf in hem voelt groeien, maar de
liefde van Grace niet wil verliezen.
Maggie Stiefvater woont in Virginia met haar man, twee kleine kinderen, twee neurotische honden, een paranoïde kat en haar auto die ze Loki noemt. Ze is een gepassioneerd lezer en na een aantal mislukte baantjes heeft ze zich volledig op het schrijven gestort en kan daar nu goed van leven.

bol.com

 

Titel: Huiver
Auteur: Maggie stiefvater
ISBN: 9789048826667

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Huiver

  1. ik heb erg genoten van dit boek. er zit van alles in dit boek, fantasie, spanning, liefde.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.