Logo-youngadults-site

Hoe ik nu leef

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Stel je een droomzomer voor in de nabije toekomst. Alles staat in bloei. Het gras zo groen dat je het kunt proeven. De zon op je huid. De zoete geur van honing. Een hand die je been aanraakt. Je wordt verliefd op degene op wie je niet verliefd zou moeten worden. Stel je voor dat deze wereld verandert in een chaos en jouw droomzomer verandert in een nachtmerrie. 
Dit overkomt de 15-jarige Daisy uit New York, die de zomer doorbrengt bij haar neven en nichtje in Engeland.
‘Dit is een loepzuiver en tijdloos verhaal over liefde, verlies en overleven in tijden van oorlog. Een roman om levenslang in je hart te sluiten en om eindeloos cadeau te doen aan alle kleine en grote mensen die weten wat het betekent om verliefd te zijn. Generaties zullen van dit boek genieten: het wordt geheid een klassieker.’ – Renate Dorrestein

bol.com

 

Titel: Hoe ik nu leef
Auteur: Meg Rosoff
ISBN: 9789049921866

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.