Logo-youngadults-site

Boy nobody

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Het Programma heeft Boy Nobody op meerdere missies gestuurd. Uiteindelijk doodde hij altijd wie hij moest doden. Maar nu hij even op non-actief staat, heeft Boy Nobody zijn eigen opdracht: zijn vriend Howard bevrijden, die bij de vorige missie door Het Programma is gevangengenomen. In het huis waar hij Howard aantreft, wordt ook het mysterieuze meisje Tanya vastgehouden. Is zij wel te vertrouwen? Boy Nobody besluit haar mee te nemen. Terwijl ze op de vlucht zijn voor Het Programma, gaan de drie jongeren op zoek naar de vader van Boy Nobody. Leeft hij nog, en zo ja, waar kunnen ze hem vinden? Terwijl Boy Nobody zijn eigen verleden onder ogen moet komen, gaat hij nog één keer de strijd aan met Het Programma.
Het derde en laatste boek over Boy Nobody is opnieuw een zenuwslopende actiethriller voor Young Adults. Een adembenemende pageturner boordevol gevaar, met een even verrassende als bevredigende ontknoping.

bol.com

 

Titel: De verrader
Auteur: Allen Zadoff
ISBN: 9789044825107

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.