Logo-youngadults-site

Blindelings

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Blindelings is een razend spannende young adult roman over Ivy en haar relatie met de foute Sander. De auteur schrijft op een overtuigende manier over de belevingswereld van 17-jarige meisjes met thema’s als jezelf verliezen in een verliefdheid, problemen thuis en loyaliteit naar vrienden, familie en vooral naar jezelf. Loverboys, dat is iets wat anderen overkomt en Sander is totaal niet zo, denkt Ivy. Maar ondertussen zorgt Sander er langzaam maar zeker voor dat Ivy meegesleurd wordt in zijn wereld. Ik denk dat Blindelings een perfect boek is voor tieners. Het is spannend en het laat ze tegelijk ook zien dat het belangrijk is om voor jezelf op te komen en je niet te laten meeslepen door iemand die je pas net kent. Aanrader!! 

bol.com

 

Titel: Blindelings
Auteur: Chinouk Thijssen
ISBN: 9789491884245

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.