Geplaatst op Geef een reactie

Leesfragment Sterrenlicht

sterrenlicht

Ended soon

sterrenlichtSterrenlicht – Laini Taylor Sterrenlicht heeft net als het eerste deel in deze serie een prachtige cover. Dit tweede deel schijnt het veelvuldig geprezen Dromendochter te overtreffen. Of dat ook zo is daar kan jij zelf natuurlijk over oordelen. Maar dat Laini Taylor kan schrijven… dat zeker! Nieuwsgierig naar het vervolg op Dromendochter? Begin dan snel aan het leesfragment.

Het verhaal
Er waren eens een engel en een duivel die verliefd werden en hoopten op een nieuwe wereld… Karou weet eindelijk wie en vooral wat ze is, maar ze zou er alles voor over hebben om het niet te weten. Nu staat ze voor de afschuwelijke vraag hoe ver ze wil gaan om haar volk te wreken, terwijl Akiva aan de kant van de engelen wanhopig probeert met zijn geweten in het reine te komen. Beiden vechten ze voor hoop: hoop op liefde en een nieuwe toekomst.

Eerste paar hoofdstukken van Sterrenlicht

Lees via de link hierboven de eerste hoofdstukken. Zit je meteen al in het verhaal en wil je verder lezen? Wij zijn benieuwd naar je reactie. Via onderstaande bestelknop kun je het boek direct via bol.com aanschaffen. bol.com  

Geef een reactie