Logo-youngadults-site

Leesfragment Eleanor & Park

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ended soon

eleanor-park9789000342631 downloadEleanor en Park valt in het rijtje van de realistische young adult romans, zoals Een weeffout in onze sterren en Papertowns van John Green. Weet auteur Rainbow Rowell ons te boeien? Het verhaal is geschreven vanuit twee perspectieven, dus je krijgt zowel Eleanors als Parks te zien. Begin gauw aan het leesfragment om te kijken of het wat voor je is.

Het verhaal
Dit intrigerende boek vertelt het verhaal van de twee buitenbeentjes Eleanor en Park, tijdens één schooljaar in 1986. Park is half Koreaans en Eleanor is half Deens en half Schots, maar ze delen hun passie voor stripboeken en muziek. Ze zijn slim genoeg om te weten dat een eerste liefde bijna nooit standhoudt, maar ook dapper en wanhopig genoeg om het te proberen. Wanneer Eleanor Park ontmoet, zal het je doen herinneren aan je eigen eerste liefde en hoe die je mee de afgrond in sleurde. Deze onhandige, prikkelbare tieners uit de jaren tachtig confronteren de lezer met zowel grimmige kwesties als kindermisbruik en armoede als hilarische aspecten van een eerste liefde en hoe deze hindernissen hun leven totaal veranderden.

Eerste paar hoofdstukken van Eleanor en Park

Lees via de link hierboven de eerste hoofdstukken. Zit je meteen al in het verhaal en wil je verder lezen? Wij zijn benieuwd naar je reactie. Via onderstaande bestelknop kun je het boek direct via bol.com aanschaffen. bol.com  

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.