Logo-youngadults-site

Leesfragment Makkelijk

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ended soon

makkelijk-1New adult, dat is net als young adult boeken over komen waaien vanuit Amerika en zet nu ook zijn voetsporen in de Nederlandse boekenwereld. Een van de eerste new adult boeken die vanuit het Engels zijn vertaald is Makkelijk van Tammara Webber. Young-adults.nl heeft voor jou alvast een voorproefje als je nog niet bekend bent met deze boeken.

Het verhaal
Net als studente Jacqueline haar leven na de breuk met haar high school sweetheart weer een beetje op de rit krijgt, wordt ze bij een Halloweenfeestje aangerand. Dan duikt hij op: Lucas, haar redder in nood. En de mysterieuze Lucas verschijnt ineens op veel meer plaatsen. Hij werkt bij de Starbucks waar Jacqueline vaste klant is en zit in de collegezaal bij economie. Ondertussen heeft Jacqueline leuk mailcontact met bijlesleraar Landon. Hij is ongecompliceerd, heel anders dan Lucas, die van alles voor haar lijkt te verbergen. De een heeft ze nooit in levenden lijve ontmoet en bij de ander heeft ze geen idee wat er in hem omgaat, en toch voelt ze zich tot allebei aangetrokken.

Eerste paar hoofdstukken van Makkelijk

Lees via de link hierboven de eerste hoofdstukken. Zit je meteen al in het verhaal en wil je verder lezen? Wij zijn benieuwd naar je reactie. Via onderstaande bestelknop kun je het boek direct via bol.com aanschaffen.  

bol.com

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Leesfragment Makkelijk

  1. New Adult bedoel je 😉

  2. De enige young adult die ik tot nu toe heb gelezen is Hitte van Lis Lucassen en geef ik uit bij Storm Publishers 😛

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.