Logo-youngadults-site

Darlah

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

darlahHet is 2012, ruim veertig jaar nadat de nasa voor het laatst astronauten naar de maan zond. Om publieke belangstelling en financiering te genereren voor een nieuwe expeditie, organiseert de ruimtevaartorganisatie een wereldwijde loterij: drie jongeren tussen de dertien en zeventien jaar mogen een week, 172 uur, mee naar de maan. De gelukkige winnaars zijn Midori uit Tokio, Antoine uit Frankrijk en Mia uit Noorwegen. Terwijl deze drie zich opmaken voor de ruimtereis naar de maanbasis darlah 2, raakt in een bejaardentehuis in Miami een oude man in paniek. In de jaren zeventig werkte hij als conciërge voor het Amerikaanse leger. Hoewel hij zich zijn eigen naam amper meer kan herinneren, weet hij dat een nieuwe expeditie het einde van alles kan betekenen. Maar het aftellen is al begonnen…

bol.com

 

Titel: Darlah
Auteur: Johan Harstad
ISBN: 9789057594366

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.