Logo-youngadults-site

Liefde en andere vreemde woorden waar je heel blij van wordt!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Liefdeenanderevreemdewoorden voor web

Liefdeenanderevreemdewoorden voor webJosie is een hoogbegaafd meisje dat geen idee heeft hoe het is om verliefd te zijn. Als haar zus Kate dan bekend maakt dat ze verloofd is met Geoff, snapt Josie er dan ook niks van. Want Geoff is toch wel de grootste sukkel die Josie kent, en het is gewoonweg onmogelijk dat Kate verliefd op hem is. Reden genoeg voor Josie om uit te zoeken wat liefde nou eigenlijk is. Maar als ze dan opeens hele bijzondere gevoelens krijgt voor haar leraar, ontdekt Kate dat dit een perfect chantage middel is. Josie zál aardig zijn voor Geoff, want anders…

Feel-good verhaal
Ik heb dit jaar weinig boeken gelezen waar ik zo oprecht van heb genoten dan van dit boek. Josie is fantastisch en haar gedachtengang maakte me keer op keer aan het lachen. Ze is zo’n soort personage waar je onvermijdelijk al vanaf pagina één van gaat houden. Hetzelfde geldt trouwens voor het hele gezin. Josie’s vader is geweldig en ook haar relatie met Kate wordt heel mooi beschreven. En hoewel ik Kate op een bepaald moment persoonlijk wilde vermoorden, is ze een geweldige zus voor Josie. Verder is Stu toch ook wel één van mijn favoriete personages. Een super goeie vriend voor Josie, en hoewel hij wordt neergezet als player kan je hem alleen maar leuk vinden. En lief en grappig en.. nou ja, jullie snappen het wel.

Perfect einde
Het einde was niet zozeer voorspelbaar, maar wel iets waar ik vanaf hoofdstuk 1 al op hoopte. En de laatste zinnen van het boek laten je ook nog eens een keer hardop lachen. Persoonlijk kende ik de schrijfster nog niet maar daar ga ik zeker verandering in brengen. Alles wat ze geschreven heeft en nog gaat schrijven gaat regelrecht op mijn to-read lijst, hoewel ik op het moment dat ik dit schrijf nog niet weet hoeveel dat is. Ik ben zo blij na het lezen van dit boek dat ik die vreugde eerst op papier wilde zetten voor ik iets anders deed.

Liefde en andere vreemde woorden krijgt van mij 5 welverdiende sterren. Hou je van heerlijke feel good romans of kun je wel een oppepper gebruiken, lees dit boek. Je krijgt zeker weten een brede glimlach op je gezicht!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Jenny Buijs

Jenny Buijs

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.