Tuesday Tunes – Yellow Flicker Beat van Lorde (Mockingjay part 1)

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

hunger-games-mockingjay-lorde-singleDe Tuesday Tunes is terug! Het is een lange tijd weggeweest, maar omdat ik zelf weer wat meer tijd heb, zal ik voortaan met leuke singles komen die in een van de young adult boekverfilmingen te horen zijn. Deze keer is het Yellow Flicker Beat van Lorde. Het nummer zal te horen zijn in The Hunger Games: Mockingjay – part 1. 

Wat ik erg gaaf vind is dat de omslag van de single echt op de boekverfilming is gericht. Het heeft een duistere uitstraling met een gouden Mockingjay. Daarnaast is deze jonge zangeres verantwoordelijk voor het samenstellen van de soundtrack voor de film. We kunnen er nog veel van verwachten. Haar single is al erg goed. Ik ben benieuwd wanneer dit nummer in de film is te horen. Wat vind jij? Lekker nummertje of toch niet helemaal jouw smaak?

This is the start of how it all ever ends
They used to shout my name, now they whisper it
I’m speeding up and this is the
Red, orange, yellow flicker beat sparking up my heart
We rip the start, the colors disappear
I never watch the stars there’s so much down here
So I just try to keep up with them
Red, orange, yellow flicker beat sparking up my heart

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult, het genre zit er een beetje tussenin. Het redactiewerk van haar manuscript hoopt zij in 2019 af te ronden, en dan, ja dan op zoek naar een leuke uitgever die het wil publiceren. Daarnaast heeft zij nog een ander platform in de boekenbranche opgericht waarbij een deel van de inkomsten naar het goede doel gaat.

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Tuesday Tunes – Yellow Flicker Beat van Lorde (Mockingjay part 1)

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Join us

Get your account today