Logo-youngadults-site

Tuesday Tunes – Yellow Flicker Beat van Lorde (Mockingjay part 1)

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

hunger-games-mockingjay-lorde-singleDe Tuesday Tunes is terug! Het is een lange tijd weggeweest, maar omdat ik zelf weer wat meer tijd heb, zal ik voortaan met leuke singles komen die in een van de young adult boekverfilmingen te horen zijn. Deze keer is het Yellow Flicker Beat van Lorde. Het nummer zal te horen zijn in The Hunger Games: Mockingjay – part 1. 

Wat ik erg gaaf vind is dat de omslag van de single echt op de boekverfilming is gericht. Het heeft een duistere uitstraling met een gouden Mockingjay. Daarnaast is deze jonge zangeres verantwoordelijk voor het samenstellen van de soundtrack voor de film. We kunnen er nog veel van verwachten. Haar single is al erg goed. Ik ben benieuwd wanneer dit nummer in de film is te horen. Wat vind jij? Lekker nummertje of toch niet helemaal jouw smaak?

This is the start of how it all ever ends
They used to shout my name, now they whisper it
I’m speeding up and this is the
Red, orange, yellow flicker beat sparking up my heart
We rip the start, the colors disappear
I never watch the stars there’s so much down here
So I just try to keep up with them
Red, orange, yellow flicker beat sparking up my heart

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.