Logo-youngadults-site

Love tri@ngle 2 – Liedjes voor Luna

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

love-triangle-liedjes voor lunaIn Love tri@ngle werd Luna stapelverliefd op Angel, haar internetdate, en hij op haar. Toch kan ze Alex maar niet vergeten, de knappe schrijver die ze diezelfde middag ontmoette. In Liedjes voor Luna krijgt Luna het nog lastiger: wanneer ze hoort dat ook klasgenoot en goede vriend Mario verliefd op haar is, wordt ze gek. Wie moet ze kiezen? Haar vriendinnen proberen haar met raad en daad bij te staan. Terwijl Luna twijfelt over de jongens in haar leven, probeert de populaire zangeres Katia Angel voor zich te winnen. Sinds hij haar heeft geïnterviewd, krijgt Katia hem niet meer uit haar hoofd.

Op Luna’s zeventiende verjaardag zijn zowel Angel, Alex als Mario op haar feest. Zal Luna haar keuze kunnen maken? En wat doet Katia op Luna’s surpriseparty?

bol.com

 

Titel: Love tri@ngle 2 – Liedjes voor Luna
Auteur: Francisco de Paula Fernández
ISBN: 9789026136009

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.