Logo-youngadults-site

De verzameling

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

de-verzameling-9789045204369Ruben kijkt uit naar een rustige en relaxte zomer in het bijzijn van Miranda, het meisje op wie hij verliefd is. Hoewel hij Shadow wel mist, is het wel fijn om niet ook verwikkeld te zijn in dat West-Afrikaanse conflict. Shadow is onderweg naar haar geboortedorp in West-Afrika als ze het gerucht hoort over een verzameling Bizongo-strijders die ergens op het Franse platteland verborgen worden gehouden. In die beeldjes zitten zeer krachtige geesten en Shadow beseft dat de strijders als magisch wapen gebruikt zouden kunnen worden en cruciaal zouden kunnen blijken in de strijd om vrijheid in haar thuisland.

Maar als er mensen om haar heen op mysterieuze wijze beginnen te sterven, begint ze te vermoeden dat haar vijand Zouzou ook naar de verzameling op zoek is. Alleen en wanhopig neemt ze contact op met Ruben en vraagt ze hem om hulp. Ruben reist naar Frankrijk om Shadow te helpen in plaats van, zoals zijn moeder wil, bij familie in Finland op bezoek te gaan. In Zweden is Miranda ondertussen aan het experimenteren met voodoo en komt ze erachter dat er een duistere connectie tussen haar en Shadow is. Als Miranda bezeten raakt door een kwade geest en Shadow daar achterkomt, voelt ze zich schuldig omdat zij er de oorzaak van is. Om de kwade geest in bedwang te kunnen houden, draagt ze Miranda op zich in Frankrijk bij hen te voegen.

Zo raken Ruben en Miranda samen met Shadow betrokken bij haar strijd tegen de rivaliserende clan, wat inhoudt dat ze de Bizango-beeldjes moeten vinden. Shadow wordt op de hielen gezeten en overal duiken nieuwe vijanden op. Het mondt uit in een strijd om leven en dood. Maar dankzij Shadows voodookrachten weten ze hen in een zinderende finale af te schudden. 

bol.com

 

Titel: De verzameling
Auteur: Petrus Dahlin & Lars Johansson
ISBN: 9789045204369

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “De verzameling

  1. Shadow vond ik een heel leuk boek om te lezen, dus deze ga ik zeker ook een keertje lezen!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.