Logo-youngadults-site

Wicca – Boek der Schaduwen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

wicca1Het is alweer tien jaar geleden dat de Wicca-serie voor het eerst in Nederland werd uitgegeven. Veel is er veranderd, maar niet de vraag naar young adult-titels over liefde met een bovennatuurlijk tintje. Morgan Rowlands’ verhaal krijgt wereldwijd dagelijks nog nieuwe fans, wat duidelijk maakt dat Cate Tiernan werkelijk tijdloos schrijft.

Maak kennis met de zestienjarige Morgan die zichzelf ziet als het lelijke eendje naast haar beste vriendin Bree. Als Cal Blaire op school komt, zijn de rollen ineens omgedraaid. Hij heeft het lichaam van een jonge god en is de eerste jongen die Morgan recht aankijkt als hij haar aanspreekt. Op een feestje introduceert hij haar in Wicca en die kennismaking maakt meer in Morgan los dan ze voor mogelijk had gehouden. 

bol.com

 

Titel: Boek der schaduwen
Auteur: Cate Tiernan
ISBN: 9789022561171

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Wicca – Boek der Schaduwen

  1. Geweldig. Dit was de eerste serie die ik heb gelezen, jaren geleden. Ik leende ze toen in de bieb. IK was helemaal verslaafd aan de serie en heb zelfs nog boeken over Wicca opezocht 😳

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.