Logo-youngadults-site

Sterrenlicht

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

sterrenlichtEr waren eens een engel en een duivel die verliefd werden en hoopten op een nieuwe wereld… Karou weet eindelijk wie en vooral wat ze is, maar ze zou er alles voor over hebben om het niet te weten. Nu staat ze voor de afschuwelijke vraag hoe ver ze wil gaan om haar volk te wreken, terwijl Akiva aan de kant van de engelen wanhopig probeert met zijn geweten in het reine te komen.

Beiden vechten ze voor hoop: hoop op liefde en een nieuwe toekomst. Sterrenlicht is het vervolg op het veelvuldig geprezen Dromendochter en overtreft zelfs nog zijn voorganger. 

bol.com

 

Titel: Sterrenlicht
Auteur: Laini Taylor
ISBN: 9789022564523

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

6 gedachten over “Sterrenlicht

  1. oooohhh super leuk ik moet hem hallen de eerst was echt leuk 😆

  2. Kan niet wachten tot dat ik hem heb

  3. Ik weet nog dat ik erg onder de indruk was van deel 1 maar volgens mij was die ook best ingewikkeld dus die moet ik dan maar eerst herlezen voor ik aan deel 2 begin

  4. Het is zo jammer dat het wéér 20 euro is hè… Maar ik heb geen keus. =D Ik denk dat ik vandaag maar even de stad in ga. Ik moet er toch effe uit, na al dat examensgedoe!

  5. Dit boek wil ik zeker weten ook lezen 🙂

  6. OMG OMG OMG ik sta hier echt op en neer te springen van blijdschap. Eindelijk is het vervolg er :):) Ga morgen meteen naar de boekenwinkel.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.